ARHIVA B365

Alertă cu bombă la aeroportul Otopeni, semnată Allah, pe o pungă de rău de zbor

Terminalul plecări al aeroportului Henri Coandă din Otopeni funcţionează normal, după ce comitetul de securitate al aeroportului a fost întrunit. Doar pasagerii avionului pe cursa Bucureşti-Dusseldorf se vor îmbarca cu întârziere, a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului, Valentin VaIordache. Aeronava vizată de alerta cu bombă se află la o distanţă sigură de aeroport.

În acest moment se derulează protocolul impus de astfel de situaţii, a precizat pentru B365.ro, Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional ”Henri Coandă”, aeronava fiind izolată la o distanţă sigură de aeroport.

Potrivit unor surse aeroportuare, citate de Mediafax, alerta cu bombă viza un avion aflat pe Aeroportul Otopeni, care efectuează o cursă Bucureşti – Dusseldorf. Aeronava ar fi trebuit să decoleze de pe Aeroportul Otopeni la ora 15.30, dar aceasta se află încă la sol.

Potrivit NewsIn, la bordul aeronavei a fost găsită o pungă destinată persoanelor care au rău de zbor, pe care era scris un mesaj de ameninţare cu bombă.

Persoana care şi-a manifestat nemulţumirea faţă de serviciile companiei ar fi scris pe pungă, cu un pix cu pastă de culoare albastră, „F… You Lufthansa„, adăugând, tot în limba engleză, că ar fi plasat o bombă la bord, iar mesajul a fost semnat „Allah”, mai notează NewsIn.

Știre în curs de actualizare.

trivit NewsIn, la bordul aeronavei a fost găsită o pungă destinată persoanelor care au rău de zbor, pe care era scris un mesaj de ameninţare cu bombă.

Conform surselor NewsIn, persoana care şi-a manifestat nemulţumirea faţă de serviciile companiei ar fi scris pe pungă, cu un pix cu pastă de culoare albastră, „F… You Lufthansa”, adăugând, tot în limba engleză, că ar fi plasat o bombă la bord, iar mesajul a fost semnat „Allah”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button