Alertă cu bombă în București! SRI a invervenit de urgență în Sectorul 6. Patru clădiri au fost evacuate UPDATE

15 apr. 2021
233 Afișari
Alertă cu bombă în București! SRI a invervenit de urgență în Sectorul 6. Patru clădiri au fost evacuate UPDATE

Alertă în București, mai exact în Sectorul 6, acolo unde SRI intervine după o alertă cu bombă. Patru clădiri au fost deja evacuate de urgență.

UPDATE: Intervenția pirotehniștilor ajunși în Sectorul 6 din Capitală, acolo unde a fost identificată o valiză suspectă, s-a încheiat. S-a constatat că a fost vorba de o alarmă falsă.

Alertă cu bombă în Sectorul 6 al Capitalei. Geniștii au fost chemați din cauza unei genți suspecte, timp în care patru imobile din zona respectivă au fost evacuate.

 Serviciul Român de Informații intervine în Sectorul 6 al Capitalei, în urma unui apel la 112. A fost sesizată prezența unei valize suspecte în spatiul public, iar în acest moment la fața locului se află o echipă pirotehnică.

Anunțul SRI

„A fost sesizată prezenţa unei valize suspecte în spaţiul public, iar în acest moment la faţa locului se află o echipă pirotehnică. Specialiştii pirotehnişti desfăşoară activităţi alături de reprezentanţii Poliţiei Române. Autorităţile au decis evacuarea a patru imobile”, informează SRI.

Autoritățile au decis evacuarea a patru imobile, se mai arată în informare.

Cookies