ALERTĂ | Copac prăbușit pe Centura București. O mașină a fost lovită în mers, iar o mamă și copilul său au fost răniți

11 ian. 2023
337 Afișari
ALERTĂ | Copac prăbușit pe Centura București. O mașină a fost lovită în mers, iar o mamă și copilul său au fost răniți
Copac prăbușit pe Centura București. O mașină a fost lovită în mers, iar o mamă și copilul său au fost răniți. Sursa foto: Captură Antena3

Centrul Infotrafic anunță că, miercuri, în jurul prânzului, un copac s-a prăbușit pe Centura București, iar o mașină a fost lovită în mers. O mamă și copilul său au fost răniți.

UPDATE, ora 14:00: Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române îi anunță pe șoferi că traficul a fost reluat pe DN Centura București, la kilometrul 10+200 de metri, localitatea Voluntari, județul Ilfov, unde o mașină aflată în mers a fost lovită de un copac.

„Valorile de trafic sunt intense pe sensul de mers Voluntari-Otopeni”, anunță Centrul Infotrafic.

UPDATE, ora 13:57: A fost deblocată o bandă, iar traficul a fost reluat, anunță un internaut pe grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”.

Cele două victime au fost transportate de urgență la spital. În prezent, starea lor este stabilă.

Copilul din mașină are în jur de 10 ani, potrivit informațiilor antena3.ro.

Copac prăbușit pe Centura București

„Județul Ilfov: Trafic restricționat pe DN CB”, anunță Centrul Infotrafic.

Miercuri, 11 ianuarie 2023, în jurul orei 11:30, Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române îi anunța pe șoferi că, pe DN Centura București, la kilometrul 10+200 de metri, localitatea Voluntari, județul Ilfov, o mașină a fost lovită în mers de un copac care s-a prăbușit pe șosea.

În urma impactului au rezultat două victime (mamă și copil). Aceștia au suferit leziuni ușoare, aflate în evaluare medicală.

Circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers Voluntari-Otopeni, anunță oamenii legii.

Cookies