ALERTĂ | Circulație blocată în această noapte în București! Este vizată zona Metalurgiei din Sectorul 4

10 feb. 2022
11674 Afișari
ALERTĂ | Circulație blocată în această noapte în București! Este vizată zona Metalurgiei din Sectorul 4
ALERTĂ | Circulație blocată în această noapte în București! Este vizată zona Metalurgiei din Sectorul 4. Sursa foto: Unsplash

Circulația în zona intersecției străzii Turnu Măgurele cu bulevardul Metalurgiei va fi deviată în noaptea de joi spre vineri, anunță Primăria Sectorului 4. Pe parcursul acestei nopți traficul va fi îngreunat de un convoi de camioane ce vor aduce utilajul cu care se vor săpa stâlpii pasajului care urmează să fie ridicat aici.

Traficul în zona bulevardului Metalurgiei din Sectorul 4 va fi îngreunat în această noapte, conform unui comunicat transmis de Primăria Sectorului 4. Zona care urmează să fie vizată de această avertizare este intersecția formată de strada Turnu Măgurele și bulevardul Metalurgiei, unde urmează să se ridice un pasaj rutier suprateran.

Circulație blocată în Sectorul 4 al Capitalei. Ce recomandări transmit autoritățile

Astfel, restricția de circulație intră în vigoare începând cu data de 10 februarie, de la ora 23:00. Circulația nu va fi oprită în întregime în zonă, ci va fi deviată doar pe bretelele nou create cât timp sunt realizate lucrările de organizare a șantierului.

În această seară va sosi un convoi de camioane de mari dimensiuni care transportă componentele utilajului care va fi folosit pentru a săpa stâlpii de susținere ai pasajului rutier suprateran ce va fi amenajat aici.

Astfel, autoritățile locale îi sfătuiesc pe participanții la trafic să încerce să evite zona pe cât posibil. Totuși, cei care sunt nevoiți să circule pe aici sunt rugați să circule cu mare atenție, atât pe parcursul acestei nopți cât și începând de mâine dimineață și să respecte indicațiile polițiștilor care dirijează circulația.

Pasajul de la Metalurgiei, printre promisiunile Primăriei Sectorului 4 de acest an

În luna ianuarie, primarul Sectorului 4, Daniel Băluță a anunțat că municipalitatea va începe mai multe proiecte de infrastructură, precum pasajul rutier suprateran de la intersecția bd. Turnu Măgurele cu Metalurgiei, modernizarea bd Șincai și bd Olteniței, amenajarea parcului Tudor Arghezi sau pasajul pietonal de la Eroii Revoluției.

Edilul a menționat la jumătatea lunii ianuarie că relocarea utilităților din zona pasajului de la intersecția bd. Turnu Măgurele cu Metalurgiei era deja în desfășurare, iar forarea pentru pilonii de susținere ai pasajului ar urma să aibă loc la începutul primăverii, pentru ca proiectul să se poată încheia în perioada prevăzută în contract, și anume de 24 de luni.

 

Cookies