ALERTĂ | Carambol pe DN1, sensul spre București e blocat. 7 mașini implicate în coliziune, coadă de la Aeroportul Otopeni

30 mai 2023
922 Afișari
ALERTĂ | Carambol pe DN1, sensul spre București e blocat. 7 mașini implicate în coliziune, coadă de la Aeroportul Otopeni
ALERTĂ | Carambol pe DN1, sensul spre București e blocat. 7 mașini implicate în coliziune, coadă de la jumătatea orașului Otopeni | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Un carambol s-a produs, cu puțin timp în urmă, pe DN1, în sensul dinspre Ploiești/Otopeni spre București, informează un membru al comunității Infotrafic București și Ilfov (comunitate asociată Infotrafic România):

Accident cu mai multe mașini pe Șoseaua București – Ploiești, sens București,  în dreptul benzinăriei Mol. Aglomerat, ora 16.

Șapte mașini au fost implicate în accidentul în lanț care s-a produs după podul peste Centura Capitalei, în apropierea benzinăriei.

La aproximativ 15 minute după carambol, coada de mașini se întindea, deja, până la mijlocul orașului Otopeni, dar foarte repede a ajuns până la Aeroportul Henri Coandă.

Carambol DN1, una dintre cele mai aglomerate artere care leagă orașul de zona metropolitană

Carambolul din această după-amiază s-a produs pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri: drumul care leagă Bucureștiul de zona metropolitană de nord. DN1 e legătura zilnică dintre bucureștenii care s-au mutat în localitățile din afara orașului, una dintre cele mai solicitate intrări / ieșiri în Capitală.

Accidentele sunt destul de dese, la fel de dese sunt și blocajele înregistratea în trafic în zonele Băneasa, Centura Capitalei – inainte de ieșirea spre Greenfield, Otopeni, apoi în zonele de intrare/ ieșire spre și dinspre Corbeanca/Balotești.

Știre în curs de actualizare

 

Cookies