ALERTĂ | Carambol pe DN1. 7 mașini implicate în accident pe sensul București-Otopeni, trafic blocat

04 apr. 2022
697 Afișari
ALERTĂ | Carambol pe DN1. 7 mașini implicate în accident pe sensul București-Otopeni, trafic blocat
ALERTĂ | Carambol pe DN1. 7 mașini implicate în accident pe sensul București-Otopeni, trafic blocat. Sursa foto: Unsplash

Carambol pe DN1, luni dimineață. 7 mașini au fost implicate în accident pe sensul București-Otopeni, pasajul Ikea.

Carambol pe DN1

7 mașini au fost implicate într-un accident pe DN1, luni dimineață – 4 aprilie 2022, în jurul orei 06:30. Din cele 16 persoane aflate în autoturisme, 3 au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. Două persoane au fost transportate la spital pentru investigații.

Accidentul s-a produs pe sensul București-Otopeni (Șoseaua București-Ploiești), în zona pasajului Ikea, iar traficul este îngreunat.

Amintim că, pe DN1 au loc lucrări în zona pasajului de la Ikea pe banda 1, iar carambolul a avut loc pe banda 3.

7 mașini implicate în accident pe sensul București-Otopeni, trafic blocat

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au fost negative.

La ora aceasta, traficul încă se desfășoară cu dificultate sub îndrumarea polițiștilor de la Brigada Rutieră. Coloanele de mașini se întind pe mai mulți kilometri, pe sensul de ieșire spre București, încă din zona Arcului de Triumf. Așadar, șoferi, înarmați-vă cu răbdare și circulați cu prudență.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs carambolul de pe DN1.

Cele 7 mașini implicate în accident au fost mutate de pe banda 3 de circulație, pe banda 1.

Traficul este restricționat pe prima banda DN1, km 8+530-km 9+235, sensul de mers București-Ploiești, începând cu data de 21 martie și până pe 22 aprilie. Se execută anumite lucrări de reparație și de înlocuire a rosturilor dilatate.

De asemenea, aceste lucrări vor fi împărțite în două perioade. Astfel, în intervalul 2 mai – 27 mai 2022 traficul rutier va fi restricționat pe banda 3 de circulație rutieră a DN1 km 8+50 – km 9+235, pe sensul de mers București-Ploiești. CNAIR transmite că va fi restricționată parțial si banda a doua de mers. Șoferii vor avea asigurat un spațiu de 5.50 metri lățime, iar acesta va fi delimitat în două benzi a câte 2,75 metri.

Cookies