ALERTĂ | Carambol în fața Spitalului Colțea, trafic blocat. În accident, o mașină a fost făcuta sendviș între un autobuz STB și un alt autoturism

28 iun. 2023
1013 afișări
ALERTĂ | Carambol în fața Spitalului Colțea, trafic blocat. În accident, o mașină a fost făcuta sendviș între un autobuz STB și un alt autoturism
ALERTĂ | Carambol în fața Spitalului Colțea, trafic blocat. În accident, o mașină a fost făcuta sendviș între un autobuz STB și un alt autoturism | Foto: Infotrafic Bucureșți și Ilfov / Facebook

Un accident s-a produs în față la Spitalul Clinic Colțea din București în urmă cu aproximativ o oră. Traficul este blocat în zonă.

Un accident în care au fost implicate mai multe vehicule s-a produs în față la Spitalul Colțea

Din imaginea postată de o persoană care face parte din comunitatea „Info Trafic București și Ilfov”, se observă faptul că în accident au fost implicate două mașini și un autobuz al Societății de Transport București (STB).

Acesta este mesajul postat pe grupul de Facebook:

În față la Spitalul Colțea, trafic blocat!

Un accident care s-a produs în zona Aeroportului Băneasa a blocat circulația în nordul Capitalei

În această dimineață, după ce un accident s-a produs la intrarea în București, tot traficul din zona de nord a rămas blocat aproape două ore. Șoferii au fost revoltați din cauza timpului de așteptare până la rezolvarea problemei.

În accidentul produs în această dimineață a fost implicat un motociclist. Acesta a avut loc la intrarea în București, în zona Aeroportului Băneasa. După acel moment, traficul a rămas blocat pentru câteva ore.

Inițial, circulația a fost blocată doar în acea zonă, însă, ulterior, aceasta s-a blocat în mai multe zone din București, precum Aviatorilor, Arcul de Triumf și Piața Presei.

De asemenea, o dubă de la Fan Courier a rămas blocată în intersecția de la Casa Presei. Acest incident a făcut ca aglomerația să devină și mai rea în acea zonă, conform informațiilor oferite de un membru al grupului „Info Trafic București și Ilfov”.

Un alt membru al grupului a transmis că în jurul orei 09:00 se circula încă greu în zona Piața Presei:

Încă blocat la Piața Presei, 09:19. – M. C.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies