ALERTĂ | Cadavrul unui bărbat, găsit lângă un șantier din Balotești, luni dimineață

13 feb. 2023
390 Afișari
ALERTĂ | Cadavrul unui bărbat, găsit lângă un șantier din Balotești, luni dimineață
ALERTĂ | Cadavrul unui bărbat, găsit lângă un șantier din Balotești, luni dimineață. Sursa imagine: Inquam Photos / George Calin

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, luni dimineață, lângă un șantier din Balotești. Colegii bărbatului au alertat autoritățile.

Cadavrul unui bărbat, găsit lângă un șantier din Balotești

Bărbatul era agent de pază și avea 57 de ani.

Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov a transmis că, luni dimineață, 13 februarie 2023, în jurul orei 07:24, polițiștii din Otopeni au fost sesizați cu privire la faptul că, în apropierea unui șantier din Baloteşti, un bărbat a fost găsit decedat de către colegii săi.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii orașului Otopeni și au identificat persoana decedată ca fiind un bărbat în vârstă de 57 de ani. Acesta era angajat ca agent de securitate și avea în pază obiectivul din apropiere, transmite IPJ Ilfov transmis, potrivit AGERPRES.

Potrivit primelor verificări, pe trupul bărbatului nu au fost găsite semne de violență. Totodată, a fost sesizat Serviciul de Medicină Legală.

În continuare, oamenii legii realizează activități specifice pentru a stabili situația de fapt și de drept și pentru a lua măsurile legale care se impun, a informat sursa citată.

Surse din anchetă au declarat că un infarct ar putea fi cauza decesului, potrivit antena3.ro.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar acesta este instrumentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria din Buftea.

Cookies