ALERTĂ | Bucureștenii n-au putut face plata cu cardul la metrou în această dimineață. Metrorex: Au fost probleme tehnice cu banca

28 sept. 2023
317 Afișari
ALERTĂ | Bucureștenii n-au putut face plata cu cardul la metrou în această dimineață. Metrorex: Au fost probleme tehnice cu banca
ALERTĂ | Bucureștenii n-au putut face plata cu cardul la metrou în această dimineață. Metrorex: Au fost probleme tehnice cu banca | Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Plata titlurilor de călătorie la metrou nu a putut fi făcută cu cardul în această dimineață, după cum a transmis Metrorex. Situația neplăcută pentru bucureșteni a fost datorată unor probleme tehnice.

Bucureștenii n-au putut face plata cu cardul la metrou

În jurul orei 08:40, Metrorex le-a transmis călătorilor din București că efectuare plăților cu cardul nu este posibilă, deoarece sistemul a întâmpinat anumite probleme tehnice.

Din acest motiv, compania le-a recomandat oamenilor să aibă la ei bani cash, iar în cazul în care întâmpină dificultăți să discute cu unui dintre angajații aflați în stații.

De asemenea, Metrorex le-a cerut scuze bucureștenilor pentru disconfortul creat:

🔉💳În această dimineață, am fost anunțați de către furnizorul de servicii bancare, BCR, că plata cu cardul bancar întâmpină anumite probleme tehnice ce vor fi rezolvate în cel mai scurt timp posibil.

👉🏻Recomandăm călătorilor noștri să folosească plata numerar și să se adreseze personalului comercial din stații.

🙏🏻Prezentăm scuze călătorilor noștri pentru disconfortul creat!

Din fericire, problema a fost remediată rapid.

La momentul redactării acestui articol, plata titlurilor de călătorie prin intermediul cadrului bancar este din nou posibilă. În jurul orei 09:07, Metrorex a revenit cu un update.

Iată mesajul transmis călătorilor:

Update: Problemele la sistemul de taxare au fost remediate începând cu ora 8.47.

Astfel că, cei care circulă cu trenul subteran pot achita călătoriile atât în numerar, cât și prin intermediul cardului.

La stația de Timpuri Noi a fost montată o plăcuță onorifică în cinstea inginerului Octavian Udriște

Săptămâna trecută, o plăcuță onorifică, în cinstea inginerului Octavian Udriște, a fost montată la stația de metrou Timpuri Noi.

La eveniment au participat atât directorul general al Metrorex, Mariana Miclăuș, cât și membrii ai Consiliului de Administrație.

Invitat special a fost chiar inginerul Octavian Udriște, ce are acum vârsta de 88 de ani. Acesta este unul dintre inginerii care au demarat construcția metroului bucureștean.

Compania a ținut ca acest eveniment să aibă loc în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității. Directorul General a declarat că Metrorex are privilegiul să onoreze activitatea specialiștilor implicați în construirea și funcționarea metroului din București, printre care se numără și inginerul.

Cookies