ALERTĂ | Bebeluș mort, găsit într-o pungă abandonată într-un hotel de lux din București

21 aug. 2023
731 Afișari
ALERTĂ | Bebeluș mort, găsit într-o pungă abandonată într-un  hotel de lux din București
ALERTĂ | Bebeluș mort, găsit într-o pungă abandonată într-un hotel de lux din București. FOTO: Inquam Photos / George Calin

Un bebeluș mort a fost găsit într-o pungă abandonată într-un hotel de lux din București. Este vorba despre un hotel din Sectorul 5 al Capitalei, iar punga a fost abandonată de către o femeie cazată în hotel.

„Un angajat de la curățenie a găsit un făt decedat într-o pungă”

Punga, anunță Poliția Capitalei, citată de News.ro, a fost găsită de un angajat al hotelului:

La data de 20 august 2023, în jurul orei 07:20,  Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 17 a fost sesizată de către un angajat al unui hotel din Sectorul 5, cu privire la faptul că un alt angajat al hotelului, care se ocupă de curăţenie, a găsit, într-o pungă, un făt decedat În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii din cadrul Secţiei 17, care au confirmat cele sesizate iniţiall.

Primele investigații ale polițiștilor arată că punga a fost abandonată de către o femeie în vârstă de 22 de ani, care era cazată în hotel. De cazul bebelușului mort găsit în pungă se ocupă acum  Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

Potrivit unor surse din cadrul Poliției, bebelușul a fost aruncat în pungă de o femeie cazată la  Hotelul Marriot.

Ce s-a mai întâmplat în ultimele ore în București:

Cookies