ALERTĂ | Bătălie în stradă la Mogoșoaia, cu focuri de armă trase în aer de polițiști ca să calmeze spiritele

26 aug. 2022
768 Afișari
ALERTĂ | Bătălie în stradă la Mogoșoaia, cu focuri de armă trase în aer de polițiști ca să calmeze spiritele
ALERTĂ | Bătălie în stradă la Mogoșoaia, cu focuri de armă trase în aer de polițiști ca să calmeze spiritele | foto simbol; sursa: Poliția Română

A fost scandal teribil aseară la Mogoșoaia, la doi pași de București, unde mai multe persoane s-au luat la bătaie în stradă. Au fost chemați polițiștii, dar tămbălăul era atât de mare încât  au fost nevoiți să folosească  sprayuri lacrimogene pentru a calma spiritele. Mai mult de 20 de persoane au fost audiate aseară și în dimineața asta, anunță Poliția

În momentul în care polițiștii procedau la stabilirea situației de fapt și identificarea persoanelor implicate, mai multe persoane din curtea unui imobil, cât și alte persoane care se aflau pe stradă au devenit recalcitrante, au proferat cuvinte jignitoare la adresa polițiștilor și au aruncat cu diverse obiecte pe stradă. În această situație, polițiștii au acționat în mod gradual, folosind sprayul lacrimogen, iar unul dintre polițiștii orașului Buftea a executat un foc de armă în plan vertical.”

Alertă și pentru polițiștii din apropiere de Mogoșoaia

Au fost alertați și polițiști din  Chitila, Otopeni, dar și Serviciul Rutier, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmii din Ilfov, care au ajuns rapid la Mogoșoaia:. 

În urma activităților specifice, forțele de ordine au reușit aplanarea conflictului și au identificat, până la acest moment, 13 persoane, participante la scandal, 3 dintre acestea fiind conduse la sediul poliției din Buftea, în cursul serii, pentru cercetări, iar alte 8 persoane au fost conduse în cursul zilei de astăzi.

La fața locului a ajuns și un echipaj medical, dar niciunul dintre cei implicați în bătălia din stradă nu a  a solicitat acordarea de îngrijiri medicale. Nu au fost polițiști răniți, iar autospecialele de poliție nu au suferit distrugeri, mai anunță Poliția.

Cookies