ALERTĂ | Avertizare de vreme severă imediată în București. ANM: Intensificări ale vântului, vijelie | VIDEO

19 mai 2023
6112 Afișari
ALERTĂ | Avertizare de vreme severă imediată în București. ANM: Intensificări ale vântului, vijelie | VIDEO
ALERTĂ | Avertizare de vreme severă imediată în București. ANM: Intensificări ale vântului, vijelie | Foto simbol; sursa: Pexels

ANM a emis, cu puțin timp în urmă, o avertizare now casting de vreme severă imediată în București, cu vânt puternic, chiar și vijelie.

Avertizare meteo București

Intervalul pentru care este valabilă averizarea: meteo pentru București

start: – Vineri, 19-05-2023,  de ora 17:25

stop: – Vineri, 19-05-2023, la ora 18:00

În acest interval, se vor semnala  intensificări ale vântului care vor atinge la rafală 55…60 km/h / vijelie

Vreme instabilă și în restul țării

Pe la ora 16:00, era vară în București și Ilfov, o oră mai târziu, cerul s-a înnorat și vântul a început să bată în rafale.

Prognoza de azi pentru București anunța vreme cer variabil, cu înnorări după-amiaza și seara, când sunt condiţii pentru averse şi descărcări electrice.

Temperatura minimă de la noapte va fi de 13…14 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească, unde va coborî până spre 11 grade.

Și în restul țării, meteorologii vorbesc tot despre cer  fi variabil, cu înnorări, averse şi descărcări electrice, în special după-amiaza li seara, mai ales în zonele de munte, dar local și în vestul, sudul şi centrul țării şi pe arii mai restrânse în rest.

Izolat vor fi condiţii de grindină şi de cantităţi de apă mai însemnate – ceea ce înseamnă cantități de 15 până la 20 de litri l/mp.

 

Cookies