ALERTĂ | Avarie la o conductă de gaze din București. Aproape 4000 de bucureșteni din Sectorul 1 sunt afectați

14 ian. 2023
2850 Afișari
ALERTĂ | Avarie la o conductă de gaze din București. Aproape 4000 de bucureșteni din Sectorul 1 sunt afectați
ALERTĂ | Avarie la o conductă de gaze din București, aproape 4000 de bucureșteni afectați | Sursa foto: captură video A3-CNN

UPDATE ora 16:00 – Avaria a fost remediată, alimentarea cu gaze naturale a fost reluată.

Știrea inițială:

O avarie la o conductă de gaze s-a produs în Sectorul 1 din București, în zona Bulevardului Mihalache. Din cauza acestei avarii, Distrigaz Sud Reţele a anunțat  că alimentarea cu gaze naturale a fost oprită în zonă, ceea ce înseamnă că aproape 4000 de bucureșteni sunt afectați:

Ca urmare a unei avarii produse asupra sistemului de distribuţie a gazelor naturale de către reprezentanţii Termoenergetica ce efectuau o lucrare de săpătură mecanizată pe B-dul. Ion Mihalache, din sectorul 1 al municipiului Bucureşti, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în zona respectiva astăzi, 14 ianuarie 2023, începând cu ora 12:20. În urma acestei opriri sunt afectaţi cca. 3.800 de clienţi casnici şi non-casnici aflaţi pe 43 de străzi adiacente Bulevardului Ion Mihalache (Caraiman, Lainici, Griviţei, Caşin, Expoziţiei, Clăbucet, Carol Knappe etc.)”, precizează Distrigaz Sud Reţele. 

Potrivit A3-CNN, Echipele Distrigaz Sud Reţele sunt la faţa locului pentru a asigura remedierea. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi se va face în cursul zilei de sâmbătă, până în ora 21:00, mai anunță Distrigaz.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

 

Cookies