ALERTĂ | Autostrada Soarelui, blocată la Cernica, în sensul către București. Un accident cu 3 mașini blochează banda 2

09 iun. 2024
1505 afișări
ALERTĂ | Autostrada Soarelui, blocată la Cernica, în sensul către București. Un accident cu 3 mașini blochează banda 2
ALERTĂ | Autostrada Soarelui, blocată la Cernica, în sensul către București. Un accident cu 3 mașini blochează banda 2 | Sursă foto: A2-Autostrada Soarelui / Facebook

Centrul Infotrafic transmite că pe A2 București-Constanța, pe sensul spre Capitală, în apropierea localității Cernica din județul Ilfov, a avut loc un accident, în care au fost implicate 3 mașini. Banda a doua este blocată la kilometrul 16.

Accident cu 3 mașini pe A2, în apropiere de Cernica

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis, la ora 17:20, că pe A2 București-Constanța, la kilometrul 16, pe sensul către Capitală, în apropierea localității Cernica din județul Ilfov, a avut loc un accident între trei autovehicule. Polițiștii au precizat că în urma evenimentului de circulație au rezultat doar pagube materiale.

Traficul rutier este oprit pe a doua bandă, circulându-se cu dificultate. Reluarea traficului ar urma să se facă în jurul orei 18:00.

Un membru anonim al grupului de Facebook „A2 – Autostrada Soarelui”, administrat de Info Trafic România, a transmis că s-a format coadă pe câțiva kilometri.

Blocaj intrare în București. Coadă pe câțiva kilometri.

Accident pe Centura Capitalei, în Afumați

După 25 de minute, adică la ora 17:45, Centrul InfoTrafic anunța că un alt accident între trei mașini a avut loc pe Centura Capitalei, în zona localității Afumați din Ilfov, blocând astfel traficul.

Nicio persoană nu a fost rănită, ci s-au înregistrat doar pagube materiale. Polițiștii estimează că circulația va fi reluată după ora 18:00.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN Centura București, în zona localității Afumați, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier între trei autovehicule, soldat doar cu pagube materiale.

În urma accidentului, două autovehicule sunt imobilizate pe suprafața de rulare, traficul fiind oprit pe sensul de mers spre Pantelimon. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 18:00.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies