ALERTĂ | Autostrada A2, închisă de la km 81, sens spre București. O cisternă plină cu carburanți s-a răsturnat, traficul e deviat pe drumul vechi, pe la Drajna-Lehliu

25 iul. 2023
8330 Afișari
ALERTĂ | Autostrada A2, închisă de la km 81, sens spre București. O cisternă plină cu carburanți s-a răsturnat, traficul e deviat pe drumul vechi, pe la Drajna-Lehliu
ALERTĂ | Autostrada A2, închisă de la km 81, sens spre București. O cisternă plină cu carburanți s-a răsturnat, traficul e deviat pe drumul vechi, pe la Drajna-Lehliu | Sursă foto: INQUAM_Photos_Alexandru_Busca

Circulația este închisă pe Autostrada Soarelui (A2), sensul către București, în urma unui accident. O cisternă ce transporta un amestec carburant s-a răsturnat pe carosabil.

Autostrada A2, închisă de la km 81, sens spre București.

Șoferii care se întorc în București de pe litoral sunt informați că circulația se desfășoară deviat de la kilometru 105.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, în jurul orei 16:00, o cisternă ce transporta carburant, s-a răsturnat pe partea carosabilă. Incidentul a avut loc în zona localității Dor Mărunt, județul Călărași.

Astfel că, circulația pe Autostrada București-Constanța a fost închisă:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că autostrada A2 București – Constanța, la kilometrul 81, pe sensul către București, în zona localității Dor Mărunt, județul Călărași o cisternă, încărcată cu amestec carburant, este răsturnată în afara părții carosabile.

Ce rute pot folosi șoferii

Polițiștii au informat că circulația va fi deviată de la kilometrul 105, pe următorul traseu:

  • DN31 – Drajna Nouă – DN3A – Lehliu Gară – DN3 – A2.

De asemenea, pentru a evita zona aglomerația, șoferilor ce se întorc spre București le este recomandat că circule pe ruta ocolitoare:

  • Nod rutier Fetești (km 133) – DN3B – Fetești Gară – DN3A – Lehliu Gară – DN3 – A2.

Valorile de trafic către Capitală sunt mari. Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române nu a anunțat o oră aproximativă pentru redeschiderea circulației pe Autostrada A2, București – Constanța.

Cookies