ALERTĂ | Autostrada A1, blocată la km 32, în sensul dinspre București spre Pitești. Puternic incendiu de vegetație, cu mari degajări de fum

27 sept. 2023
292 Afișari
ALERTĂ | Autostrada A1, blocată la km 32, în sensul dinspre București spre Pitești. Puternic incendiu de vegetație, cu mari degajări de fum
ALERTĂ | Autostrada A1, blocată la km 32, în sensul dinspre București spre Pitești. Puternic incendiu de vegetație, cu mari degajări de fum | Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov/Facebook

Centrul Infotrafic îi anunță pe șoferi că, miercuri, 27 septembrie, autostrada A1 București – Pitești este blocată la km 32, din cauza unui incendiu de vegetație. Mari degajări de fum, vizibilitatea este redusă.

Autostrada A1 București – Pitești, blocată la km 32

Miercuri, 27 septembrie 2023, Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române anunță că Autostrada A1 București – Pitești este blocată, la kilometrul 32, în zona localității Bolintin Vale, județul Giurgiu, din cauza vizibilității reduse provocată de un incendiu de vegetație ce se manifestă în proximitatea suprafeței de rulare.

Traficul rutier este oprit total pe ambele sensuri. Pompierii au ajuns la fața locului și acționează pentru lichidarea incendiului.

Anunțul a fost făcut la ora 12:15.

Autoritățile estimează că traficul va fi reluat în condiții normale după ora 13:00.

Mesajul transmis de Centrul Infotrafic:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 32, în zona localității Bolintin Vale, județul Giurgiu, din cauza vizibilității reduse provocată de un incendiu de vegetație ce se manifestă în proximitatea suprafeței de rulare, traficul rutier este oprit total pe ambele sensuri. Se acționează pentru lichidarea incendiului.

Se estimează reluarea normală a circulației după ora 13.00.

Sursa foto: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Restricții de trafic pe A2, la Podul Cernavodă

Centrul Infotrafic anunță că, în perioada 27 septembrie – 10 octombrie, sunt restricții de circulație pe Autostrada A2 București – Constanța, la Podul Cernavodă.

Mai exact, se realizează lucrări de înlocuire a rosturilor de dilatație pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, la Podul de la Cernavodă, pe banda de decelerare și prima bandă, astfel că se circulă pe a doua bandă.

Din acest motiv, s-a restricționat traficul pe breteaua de acces dinspre autostrada A2 către localitatea Cernavodă, circulația fiind deviată pe următoarea rută: autostrada A2, km 160+300 de metri – continuă deplasarea pe A2 – ieșire nod rutier km 192 – sens giratoriu – pasaj peste A2, km. 192 – sens giratoriu – bretea nod rutier intrare pe A2, km. 192 – A2, km. 163 – bretea ieșire din A2 nod Cernavodă- sens giratoriu direcția către Cernavodă, explică sursa citată.

Cookies