ALERTĂ | Autobuz de pe linia 417, evacuat de urgență după ce un geam s-a spart în trafic. Pasager: S-a întâmplat din cauza căldurii

10 iul. 2024
982 afișări
ALERTĂ | Autobuz de pe linia 417, evacuat de urgență după ce un geam s-a spart în trafic. Pasager: S-a întâmplat din cauza căldurii
Sursa foto: Recalmații STB (fostul RATB) București

Pasagerii unui autobuz de pe linia 417 au fost evacuați de urgență după ce un geam din mijlocul de transport ar fi plesnit din cauza căldurii, potrivit martorilor. În imagini se poate vedea cum călătorii sunt conduși de către pompieri în siguranță, dar și cum în autobuz sunt o mulțime de cioburi răspândite în dreptul geamului complet spart.

Un autobuz de pe linia STV 417 a fost oprit de urgență iar pasagerii au fost evacuați de către pompieri după ce un geam s-ar fi spart din cauza căldurii excesive și a șocului termic, conform martorilor și autorului postării de pe grupul de Facebook „Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti”.

Autobuz de pe linia 417, evacuat după ce un geam s-a spart în mers

Potrivit autorului postării, șoferul le-ar fi spus călătorilor că geamul s-a spart într-o mulțime de cioburi mărunte din cauza căldurii excesive și a razelor de soare, și că nu a fost găsită nicio piatră sau vreun obiect contondent la bord. Un cetățean a lansat în comentarii o altă ipoteză, potrivit căreia geamul autobuzului nu ar fi avut cheder în partea de jos, astfel că din cauza șocurilor repetate, cum ar fi cele provocate de gropi, geamul s-ar fi spart.

Din informațiile disponibile în acest moment, nu au fost înregistrate victime sau persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale în urma incidentului produs în autobuzul de pe linia 417. Totuși, autobuzul a fost evacuat pentru ca resturile să poată fi curățate și ca vehiculul să se retragă la autobază pentru reparațiile necesare.

 

CITEȘTE ȘI

Cookies