ALERTĂ | Atenție, cade tencuială peste șoferii care trec prin Pasajul Victoriei! Un bucureștean a sunat la 112

30 nov. 2023
649 Afișari
ALERTĂ | Atenție, cade tencuială peste șoferii care trec prin Pasajul Victoriei! Un bucureștean a sunat la 112
ALERTĂ | Atenție, cade tencuială peste șoferii care trec prin Pasajul Victoriei! Un bucureștean a sunat la 112 | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un bucureștean a atenționat șoferii din Capitală, că tencuiala din Pasajul Victoriei cade pe banda a 2 a de mers. Bărbatul a surprins momentul pe camera de bord a vehiculului său și a decis să anunțe poliția despre prolema constatată.

Atenție, cade tencuială din Pasajul Victoriei

Atât pasajele, podurile, drumurile, cât și clădirile din București au nevoie de lucrări de reabilitare și de consolidare. Cu toate că toți locuitorii orașului știu acest lucru, anumite întâmplări ne fac să realizăm că există posibilitatea producerii unei tragedii.

O astfel de situație a fost surprinsă astăzi de un șofer din București. Trecând prin Pasajul Victoriei, unul dintre cele mai circulate din oraș, bărbatul a observat că tencuiala acestuia se desprinde, căzând astfel pe partea carosabilă.

Camera de bord a vehiculului condus de bărbat a surprind un morman de tencuială cazul de banda 2 de mers. Pentru a avertiza ceilalți participanți la trafic, șoferul a publicat imaginea pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

Iată mesajul lăsat de acesta:

Atenție, cade tencuiala în Pasajul Victoriei, sensul către Perla. (Banda 2).

Tencuiala căzută în Pasajul Victoriei
Tencuiala căzută în Pasajul Victoriei | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

De asemenea, bărbatul a informat și autoritățile, printr-un apel la 112, despre cele văzute în drumul său. Cu toate astea, în momentul în care a intrat în contact cu operatorul, șoferul a fost informat că situația este deja cunoscută.

Cel mai probabil, un alt bucureștean a văzut situați și a decis să anunțe poliția.

La scurt timp, un alt șofer care a trecut prin pasaj a informat că un echipaj al pompierilor se afla în zona. Iată comentariul acestuia:

  • „Mașină de pompieri oprită pe banda a2. Se circulă doar pe prima bandă, sens spre Ștefan cel Mare.”

Aceste situații reprezintă un pericol pentru șoferi. Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu prudență pentru a putea evita posibilele obstacole ce apar în cale.

Cookies