ALERTĂ | Atacator la Izvor. A urmărit o femeie pe străzi până-n parc, apoi a agresat-o sexual. Victima a făcut plângere, polițiștii l-au prins, acum e în arest

17 nov. 2023
898 Afișari
ALERTĂ | Atacator la Izvor. A urmărit o femeie pe străzi până-n parc, apoi a agresat-o sexual. Victima a făcut plângere, polițiștii l-au prins, acum e în arest
ALERTĂ | Atacator la Izvor. A urmărit o femeie pe străzi până-n parc, apoi a agresat-o sexual. Victima a făcut plângere, polițiștii l-au prins, acum e în arest | Sursa foto: Agerpres

Un bărbat de 34 de ani a fost reținut preventiv pentru 30 de zile, după ce a urmărit o femeie și a pipăit-o în repetate rânduri într-o zonă intimă. Incidentul a avut loc marți, 14 noiembrie, în Sectorul 5 din București.

Bărbat reținut pentru agresiune sexuală

Surse din anchetă precizează că bărbatul a urmărit persoana vătămată de la intersecția Bulevardul Regina Elisabeta cu strada Schitu Măgureanu până pe Podul Izvor și a pipăit-o de mai multe ori într-o zonă intimă.

Victima a fost cea care a sunat la numărul de urgență 112 pentru a sesiza acest incident. Inidividul a fost prins de polițiștii din Capitală și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală în formă continuată.

Comunicatul Poliției Capitalei:

La data de 15 noiembrie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 Poliție au reținut un bărbat, în vârstă de 34 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală în formă continuată.

La data de 14 noiembrie 2023, Secția 17 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.00, ar fi fost urmărită de către un bărbat, din zona unei treceri de pietoni, până în proximitatea unui parc, din Sectorul 5. Ulterior, acesta ar fi agresat-o sexual, prin aceea că ar fi atins-o într-o zonă intimă, în repetate rânduri, după care a părăsit zona. La scurt timp, bărbatul ar fi revenit la persoana vătămată si ar fi atins-o, din nou, în aceeași zonă intimă.

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au depistat, în imediata apropiere, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Bănuitul a fost imobilizat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, față de bărbat a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secția 17 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infractiunii de agresiune sexuală în formă continuată.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies