ALERTĂ | Alt incendiu de vegetație pe Autostrada Soarelui, închisă la Fundulea din cauza vizibilității reduse de fumul gros. Mașinile, deviate în zonă pe ambele sensuri | UPDATE

25 iun. 2024
681 afișări
ALERTĂ | Alt incendiu de vegetație pe Autostrada Soarelui, închisă la Fundulea din cauza vizibilității reduse de fumul gros. Mașinile, deviate în zonă pe ambele sensuri | UPDATE
ALERTĂ | Alt incendiu de vegetație pe Autostrada Soarelui, închisă la Fundulea din cauza vizibilității reduse de fumul gros. Mașinile, deviate în zonă pe ambele sensuri | Foto simbol: A2 - Autostrada Soarelui - Facebook

Încă un incendiu de vegetație s-a produs pe Autostrada Soarelui, și e în aceeași zonă în care s-a produs cel de ieri, care a afectat traficul rutier pe A2 vreme de câteva ore.

UPDATE ora 16:00 – Circulația mașinilor, afectată de un nou incendiu de vegetație în apropiere de A2, se desfășoară normal acum, anunță Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române:

Circulația autovehiculelor s-a reluat în condiții normale pe autostrada A2, după ce vizibilitatea a fost afectată în zona kilometrului 32, localitatea Fundulea, județul Călărași, în urma unui incendiu de vegetație din proximitate. Se acționează în continuare pentru lichidarea incendiului de vegetație, fără însă a fi afectat traficul pe autostradă.

Informațiile inițiale

Un șofer, membru al comunități A2 – Autostrada Soarelui, povestea, la scurt timp după ce a luat foc câmpul:

Arde vegetația la km 34. pe sensul spre București, posibil să închidă autostrada,  pe cei care veneau dinspre București spre Constanța îi scotea pe la Brănești.

Este exact ce s-a întâmplat la scurt timp.

Din cauza vizibilității reduse provocate de acest nou incendiu de vegetație, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că circulația rutieră pe autostrada dintre București si mare este deviată, pe ambele sensuri:

Un incendiu de vegetație se manifestă în proximitatea autostrăzii A2 București – Constanța, la kilometrul 32, în zona localității Fundulea, județul Călărași. Din acest motiv, vizibilitatea este redusă, astfel că circulația autovehiculelor este deviată atât pe sensul către Capitală, pe la kilometrul 35, prin localitatea Fundulea, județul Călărași, cât și pe sensul către Constanța, pe la kilometrul 23, prin localitatea Brănești, județul Ilfov.

A doilea incendiu pe A2 din ultimele 24 de ore

Un puternic incendiu de vegetație a izbucnit și ieri pe A2, tot în zona Fundulea, iar Poliția Rutieră a luat aceeași decizie de a devia traficul pe Autostrada Soarelui – practic, de a închide drumul în zonă, pe ambele sensuri.

Incendiul de ieri a afectat și mersul trenurilor; circulația feroviară a fost deviată între stațiile Sărulești – Fundulea – Brănești (de pe secția Lehliu – București Nord), pe o distanță aproximativ de 14 km, a fost întreruptă temporar în urma incendiului de vegetație.

Știre în curs de actualizare

Cookies