ALERTĂ | Accident pe Șoseaua Grozăvești din București. Traficul este îngreunat

15 mart. 2023
762 Afișari
ALERTĂ | Accident pe Șoseaua Grozăvești din București. Traficul este îngreunat
ALERTĂ | Accident pe Șoseaua Grozăvești din București. Traficul este îngreunat | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un accident ce a avut loc în această dimineață, cu puțin timp în urmă, pe Șoseaua Grozăvești din București. Traficul rutier din zona Carrefour Orhideea este complet blocat.

Accident pe Șoseaua Grozăvești

În jurul orei 08:00, un accident a avut loc la intersecția dintre Șoseaua Grozăvești și Splaiul Independenței. Acest incident a făcut că traficul din zona respectivă să fie complet blocat. Din imaginile ce au fost publicate pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” se pare că o mașină ar fi intrat într-un parapet.

Autoturismul este avariat grav în partea din față și se poate observă că airbagul șoferului a fost declanșat. Iată imaginea de la locul accidentului:

Accident pe Șoseaua Grozăvești
Accident în București | Sursă foto: Facebook-Info trafic București și Ilfov

Traficul a fost complet blocat în zona respectivă, mai mulți bucureșteni anunțând că pe Bulevardul Vasile Milea se merge bară la bară.

Bună dimineața! Bulevardul Vasile Milea, sens spre Grozăvești, complet blocat! Coloana de mașini ajunge până sus, aproape de intersecția cu Bulevardul Iuliu Maniu, transmite un șofer pe rețelele de socializare.

Șoferii sunt sfătuiți să evite zona pe cât posibil pentru a evita traficul intens.

Știre în curs de actualizare.

Cookies