ALERTĂ | Accident pe linia 41. O mașină a intrat în gardul de protecție, un tramvai a lovit panoul îndoit și s-a ales cu un geam spart

26 sept. 2023
588 Afișari
ALERTĂ | Accident pe linia 41. O mașină a intrat în gardul de protecție, un tramvai a lovit panoul îndoit și s-a ales cu un geam spart
ALERTĂ | Accident pe linia 41. O mașină a intrat în gardul de protecție, un tramvai a lovit panoul îndoit și s-a ales cu un geam spart | Foto simbol: Facebook - Societatea de Transport București - STB SA

Un accident a avut loc marți dimineață în București, pe linia de tramvai 41. Un autoturism a lovit gardul de protecție și a îndoit panourile de gard spre interior. Astfel, un tramvai a lovit gardul și geamurile de la prima ușă s-au spart.

Un accident s-a produs pe linia de tramvai 41

Reprezentanții Societății de Transport București (STB) au transmis că incidentul a avut loc în jurul orei 6:10, pe Șoseaua Virtuții.

În urma accidentului, nu s-au înregistrat victime, iar circulația nu a fost oprită.

În jurul orei 6:10, pe Șos. Virtuții, după stația Pod Ciurel, sens Ghencea, un autoturism neidentificat a tamponat gardul protector al liniei de tramvai. Panourile gardului s-au înclinat spre calea de rulare, spărgând geamurile de la ușa 1 ale unui tramvai din linia 41.

Precizăm că nu au fost persoane accidentate, iar circulația tramvaielor nu a fost afectată.

Tramvaiul a fost retras la depou și urmează să fie reparat, a precizat compania de transport. Este vorba despre un tramvai Imperio, proaspăt cumpărat de municipalitate, a transmis HotNews.ro.

Un accident mortal a avut loc la intrarea în Pasajul Unirii

Un accident grav s-a produs la intrarea în Pasajul Unirii, pe sensul de mers dinspre rond Universitate spre Bd. Dimitrie Cantemir, transmite Info Trafic România. În urma acestuia, un pieton a murit.

Martorii susțin că persoana care a murit era un om al străzii.

Un echipaj medical i-a aplicat manevre de resuscitare la fața locului, însă impactul mașinii a fost prea puternic.

O persoană a spus că bărbatul ar fi traversat neregulamentar.

Șoferul a fost testat cu etilotestul, însă rezultatul a indicat zero.

Traficul în zonă a fost restricționat temporar pentru a permite autorităților să investigheze accidentul și să încerce să stabilească cauzele precise ale acestuia.

Comunicatul Brigăzii Rutiere:

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, care se deplasa cu autovehicului pe Bd. I. C. Brătianu dinspre Piața Universității către Piața Unirii, a surprins și accidentat un pieton.

În urma accidentului de circulație, a rezultat decesul pietonului, căruia în prealabil i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind zero.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului rutier.

La acest moment circulația vehiculelor este restricționată pe Bd. I. C. Brătianu, sensul de mers către Piață Unirii, suprateran.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies