ALERTĂ | Accident pe DN1, la ieșirea din Otopeni, în sensul spre București. O mașină a fost proiectată pe separatorul de sensuri. O bandă blocată

15 mai 2023
755 Afișari
ALERTĂ | Accident pe DN1, la ieșirea din Otopeni, în sensul spre București. O mașină a fost proiectată pe separatorul de sensuri. O bandă blocată
ALERTĂ | Accident pe DN1, la ieșirea din Otopeni, în sensul spre București. O mașină a fost proiectată pe separatorul de sensuri. O bandă blocată. Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov

În urmă cu doar puțin timp s-a produs un accident la ieșirea din Otopeni, pe sensul către București. O singură bandă a fost blocată.

O mașină a rămas suspendată pe separatorul dintre benzi la ieșire din Otopeni

UPDATE:

Ora: 15:55

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 București-Ploiești, în zona localității Corbeanca, județul Ilfov, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, în urma căruia o persoană acuză dureri, urmând să fie evaluată medical.

Traficul rutier este oprit pe a treia bandă a sensului către București, circulându-se pe benzile 1 și 2. Valorile de trafic sunt ridicate în zonă și se estimează reluarea normală a traficului în 30-45 de minute, conform Centrului InfoTrafic.

Din imaginile surprinse de participanții grupului Info Trafic București și Ilfov, se observă cum o mașină a intrat în cea care se afla în față. Astfel, mașina din față a fost proiectată pe separatorul dintre benzi. Aceasta a rămas suspendată pe porțiunea separatoare.

În urma accidentului, pe o bandă nu se circulă.

Accident la ieșirea din Otopeni pe sensul spre București, se circulă doar o bandă este blocată.

În comentarii, o persoană găsește această situație misterioasă:

Pt mine e o enigmă totală cum reușesc ei să se lovească pe 3 benzi pe același sens, spune L. Z.

Alți șoferi spun că două probleme sunt întâlnite des în acea zonă: conducătorii auto nu păstrează distanța și nu acordă prioritate la schimbarea benzilor.

 Zilnic fac drumul ăsta spre Ploiești și mă minunez de câte rele întâlnesc, mai spune A. A.

Un autoturism a intrat într-un autobuz STB. Momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere

Un membru al comunității Reclamații STB (fostul RATB) București a făcut publice imaginile în care șoferul unei mașini Dacia Logan iese de pe o stradă fără să se asigure și intră cu viteză într-un autobuz al Societății de Transport București.

Șoferul ajunge în strada principală și perpendiculară cu strada de pe care ieșea șoferul mașinii, astfel că intră la secundă în autobuzul STB de pe linia 173.

Acesta a intrat cu viteză în mijlocul de transport în comun și pare că nu avea nici cea mai mică și vagă intenție de a încetini pentru a se asigura înainte să iasă de pe stradă. Așadar, impactul nu a putut fi evitat.

Acesta este momentul surprins pe camerele de supraveghere:

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies