ALERTĂ | Accident pe DN 1, la intersecția spre Corbeanca (Therme). Implicate, mașini de pe ambele sensuri. Se circulă greu și spre Ploiești, și spre București

28 sept. 2023
831 Afișari
ALERTĂ | Accident pe DN 1, la intersecția spre Corbeanca (Therme). Implicate, mașini de pe ambele sensuri. Se circulă greu și spre Ploiești, și spre București
ALERTĂ | Accident pe DN 1, la intersecția spre Corbeanca (Therme). Implicate, mașini de pe ambele sensuri. Se circulă greu și spre Ploiești, și spre București | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Un accident, în care au fost implicate mașini de pe ambele sensuri, s-a produs, cu puțin timp în urmă, pe DN1, în zona Therme, la intersecția spre Corbeanca.

Un martor, membru al comunității Infotrafic București și Ilfov, anumță că traficul se îngreunează pe ambele sensuri. În scurt timp, s-a format coadă de mașini care se întinde de la și pâna la aeroportul Otopeni.

Accident la Therme, trafic restricționat

 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că o persoană a fost rănită:

Pe DN 1 București – Ploiești, localitatea Balotești, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, care este evaluată medical la fața locului. Circulația rutieră este restricționată pe banda 2 a sensului de mers către Ploiești, valorile de trafic fiind ridicate.

Accident pe DN1, la una dintre cele mai dificile intersecții din zona metropolitană a Capitalei

Ieșirea la stânga de pe DN1 pe drumul spre Corbeanca (imediat după Therme) este, în cea mai mare parte a zilei una dintre cele complicate experiențe de șofat. Zona, aflându-se pe principala intrare/ieșire în/din București spre nord este aproape nonstop aglomerată și foarte aglomerată.

În absența unui giratoriu, șoferii care vin dinspre București și vor să facă la stânga spre Corbeanca stau, evident, „la cedează”. dar fluxul de mașini de pe celălalt sens este aproape necontenit, și nici viteza nu e mică, șoferii venind cu viteză de drum național.

O altă variantă este una ușor ocolitoare, prin pasajul de la câteva sute de metri mai în față, pasaj prin care se ajunge la centrul comercial dintre Therme și Balotești, centru unde se află DN1 Value Centre și Hornbach.

Dar este o variantă pe care nu o iau în calcul prea mulți șoferi, așa că rămâne mare riscul de accidente pe sensul spre București, în vreme ce, pe sensul spre Balotești-Ploiești se produc dese aglomerări de pe banda doi.

Ce s-a mai întâmplat în București în ultimele ore:

Cookies