ALERTĂ | Accident pe Autostrada A3, la kilometrul 9. O persoană a fost rănită, trafic restricționat pe sensul Ploiești – București

26 mai 2023
587 Afișari
ALERTĂ | Accident pe Autostrada A3, la kilometrul 9. O persoană a fost rănită, trafic restricționat pe sensul Ploiești – București
ALERTĂ | Accident pe Autostrada A3. O persoană a fost rănită, trafic restricționat pe sensul Ploiești – București | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov / Facebook

Un accident grav s-a produs în cursul zilei de vineri, 26 mai 2023, în jurul orei 10:30, pe Autostrada A3, la kilometrul 9, județul Ilfov.

Un accident între două mașini a avut loc pe A3, kilometrul 9

Din primele informații oferite de InfoTrafic București și Ilfov, accidentul de pe Autostrada A3, de la kilometrul 9 s-a produs pe sensul către București. Un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit. În urma impactului dintre cele două autoturisme, o persoană a fost rănită și transportată la Spitalul Floreasca.

De asemenea, traficul rutier este restricționat pe banda 2 și 3, sensul Ploiești – București.

Doi voluntari instruiți prin programul Există Un Erou în Fiecare dintre Voi au intervenit la fața locului.

Un pieton a fost rănit grav de o mașină în timp ce traversa neregulamentar

În urmă cu două zile, un accident grav s-a petrecut în zona Podului Grant, pe strada Turda din București, în timpul nopții. Un pieton a fost lovit puternic de un autoturism.

Din informațiile oferite de martori pe grupul Info Trafic București și Ilfov, pietonul ar fi traversat strada printr-un loc neregulamentar.

Din câte am înțeles a traversat strada sărind gardul și l-a lovit o mașină…, B. C. D.

În acea zonă este amenajat un pasaj subteran pentru ca pietonii să traverseze în siguranță, evitând accidentele auto. Cu toate acestea, multe persoane preferă să traverseze prin locuri nepermise, riscându-și viața.

Din câte știu acolo este tunel de trecere, dar ei preferă să sară gardul, e mai rapid. Păcat, că uite ce se întâmplă!, C. M.

Foarte des se traversează pe acolo, N. D.

Tunelul ăla de trecere e degeaba, E. F. P.

Doamne câți traversează pe acolo aiurea, și cu copilași de mână! Când tunelul ăla de traversare e la 5 m mai încolo…, C. Z.

Pietonul era conștient în momentul în care cadrele medicale au ajuns la fața locului. A fost transportat de urgență la Spitalul Universitar de Urgență Elias, a transmis un martor.

De asemenea, traficul a fost oprit pe sensul de mers către Crângași pentru a se realiza măsurători.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies