ALERTĂ | Accident pe Autostrada A3 București-Ploiești. Traficul este blocat

29 iun. 2023
365 afișări
ALERTĂ | Accident pe Autostrada A3 București-Ploiești. Traficul este blocat
ALERTĂ | Accident pe Autostrada A3 București-Ploiești. Traficul este blocat | Foto simbol: Unsplash

Un accident a avut loc în această după-amiază pe Autostrada A3 (București-Ploiești). Traficul din zonă este blocat.

Accident pe Autostrada A3 București-Ploiești

Accidentul s-a produs joi, 29 iunie 2023, în jurul orei 17:30, conform informațiilor transmise de InfoTrafiRomânia.ro.

Evenimentul rutier a avut loc la kilometrul 34, în județul Ilfov, pe sensul de mers București – Ploiești. La fața locului s-au prezentat echipaje alea poliției și se fac cercetări în cauză.

Traficul va fi blocat, pe toată durata intervenției și a cercetărilor. Șoferii sunt sfătuiți să evite pe cât posibil zona.

Restricții de trafic pentru efectuare unor lucrări

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că astăzi, 29 iunie 2023, urmează să fie efectuate lucrări de reparații pe parcea carosabilă pe mai mult artere rutiere. Iată care sunt zonele afectate de aceste restricții:

Autostrada A1 Sibiu – Deva: vor fi restricționate banda de urgență și banda 1, pe sensul către Sibiu, pe tronsonul kilometric 307+900 de metri – 305+448 de metri. Restricția va fi valabilă până la ora 21:00.

Autostrada A1 București-Pitești, a fi restricționată banda 1 pentru efectuare unor lucrări de reparații asfaltice. Afectat este tronsonul kilometric 56+800 de metri – 59, iar restricția se menține până la ora 18:00.

Polițiștii le recomandă șoferilor să țină cont de aceste restricții atunci când pornesc la drum. De asemenea, participanților la trafic le este transmis să:

  • Reducă viteza în zona lucrărilor,
  • Semnalizeze intenția de schimbare a benzii de circulație,
  • Să evite manevrele periculoase.

În cazul în care conducătorii vor întâlni ambuteiaje pe traseul lor, aceștia sunt rugați să își păstreze calmul.

De asemenea, Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat și că, în zilele următoare, vor avea loc alte restricții pentru efectuarea unor transporturi agabaritice. Mai multe informații despre acestea pot fi consultate accesând ACEST link.

Cookies