ALERTĂ | Accident pe autostrada A1, sens București – Pitești. Traficul este îngreunat

31 iul. 2023
501 Afișari
ALERTĂ | Accident pe autostrada A1, sens București – Pitești. Traficul este îngreunat
ALERTĂ | Accident pe autostrada A1, sens București – Pitești. Traficul este îngreunat | Sursă foto: B365.ro

Un accident rutier ce a avut loc în această dimineață a blocat traficul pe Autostrada A1 București-Pitești. Șoferii așteaptă într-o coadă ce se întinde pe kilometri.

Accident pe autostrada A1, sens București – Pitești

În această dimineață a avut loc un accident pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 117, în zona municipiului Pitești, județul Argeș. Două vehicule au intrat în coliziune.

În urma acestui eveniment rutier o persoană a fost rănită și a necesitat îngrijiri medicale, motiv pentru care traficul a fost oprit pentru o scurtă perioadă de timp.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis:

Două autoturisme au fost implicate într-un accident pe Autostrada A1, la kilometrul 117, în zona municipiului Pitești, județul Argeș, unde, din cauza lucrărilor la carosabil, se circula cu restricții, pe câte o bandă pe sens.

În urma impactului, o persoană a fost rănită. Traficul este oprit aproximativ 20 de minute pentru efectuarea cercetărilor la locul producerii evenimentului rutier

Traficul este încă îngreunat

Cu toate că circulația a fost oprită pentru doar 20 de minute, în jurul orei 08:55, traficul este îngreunat și la momentul publicării acestui articol, ora 09:50. Coada de mașini se întinde pe kilometrii, iar oamenii stau pe loc de minute bune.

Șoferii sunt sfătuiți că, în cazul în care pot, să evite zona respectivă.

Pe autostrada A1 există anumite restricții de trafic, datorate unor lucrări ce au loc pe partea carosabilă. Astfel că, șoferii circulă doar pe o bandă de mers, pe fiecare sens al autostrăzii București-Pitești.

Cookies