ALERTĂ | Accident la intersecția dintre Șoseaua Sălaj și Calea Ferentari. Semafoarele din zonă nu funcționează de o săptămână

09 apr. 2023
553 Afișari
ALERTĂ | Accident la intersecția dintre Șoseaua Sălaj și Calea Ferentari. Semafoarele din zonă nu funcționează de o săptămână
ALERTĂ | Accident la intersecția dintre Șoseaua Sălaj și Calea Ferentari. Semafoarele din zonă nu funcționează de o săptămână | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un accident a avut loc în această după-amiază la intersecția dintre Șoseaua Sălaj și Calea Ferentari, în Sectorul 5. O mașină a fost grav avariată în urma incidentului de trafic.

Mașină avariată în urma unui accident la intersecția Șos. Sălaj x Calea Ferentari

Accidentul s-a produs în această după-amiază, în jurul orei 12:50, conform anunțului făcut pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”. Din fotografia atașată anunțului se poate observa că mașina a fost grav avariată în parte din față.

ALERTĂ | Accident la intersecția dintre Șoseaua Sălaj și Calea Ferentari. Semafoarele din zonă nu funcționează de o săptămână
Mașină avariată | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

La fața locului s-au deplasat echipajele Brigăzii Rutieră și o mașină de pompieri. Locuitorii din zonă declară ca nu sunt surprinși de acest eveniment, deoarece semafoarele din respectiva intersecție nu funcționează de mai multe zile.

Nu sunt cunoscute detalii referitoare la șoferul vehiculului avariat.

Semafoarele nu funcționează de o săptămână

Mai multe persoane au semnalat, pe rețelele de socializare, că semafoarele de la intersecția dintre Calea Ferentari și Șoseaua Sălaj sunt nefuncționale de circa o săptămână. Cu toate zona respectivă este extrem de tranzitată și aglomerată, problema nu a fost remediată nici până astăzi.

În urmă cu două zile, un bucureștean a publicat pe grupul de Facebook „Ești din Rahova dacă” o fotografie în care se poate observa haosul creat în zonă din cauza semafoarelor stricate. Iată imaginea:

Trafic haotic, la intersecția dintre Calea Ferentari și Șoseaua Sălaj
Trafic haotic, la intersecția dintre Calea Ferentari și Șoseaua Sălaj | Sursă foto: Facebook-Ești din Rahova Dacă

Bucureștenii sunt nemulțumiți și spun că autoritățile nu iau măsuri pentru remedierea problemei.

  • „Culmea e că sediul Poliției Locale este la 50 de metri, dar cred că domnii se fac că nu văd.”

Respectiva intersecție este una extrem de tranzitată și de aglomerată. Din acest motiv, în lipsa semafoarelor funcționale, au loc ambuteiaje. Pe lângă asta, există pericolul producerii de accidente rutiere.

Cookies