ALERTĂ | Accident între un tramvai și un autoturism, în intersecția de la stația de metrou Titan. Liniile STB 19 și 23, deviate mai mult de o jumătate de oră

24 apr. 2023
1532 Afișari
ALERTĂ | Accident între un tramvai și un autoturism, în intersecția de la stația de metrou Titan. Liniile STB 19 și 23, deviate mai mult de o jumătate de oră
ALERTĂ | Accident între un tramvai și un autoturism, în intersecția de la stația de metrou Titan. Liniile STB 19 și 23, deviate mai mult de o jumătate de oră | Sursa foto: Infotrafic Bucurețti și Ilfov/Facebook

Un accident rutier s-a produs, în această dimineață, în București, la intersecția de la stația de metrou Titan, unde un autoturism s-a izbit de un tramvai, informează un membru al comunității Info Trafic București și Ilfov.

Accident în Sectorul 3, între un tramvai și o mașină

Accidentul a avut loc luni dimineață, 24 aprilie 2023, iar în urma acestuia, circulația liniilor de tramvai STB 19 și 23 a fost afectată. Acestea au funcționat pe un traseu deviat vreme de mai bine de jumătate de oră.

Iată anunțul făcut pe contul de Twitter STB SA Clienți:

Liniile 19 și 23 – blocate în zona Str. Liviu Rebreanu/Bd. Nicolae Grigorescu, pe sensul spre Zețarilor. Cauza: eveniment de circulație. Tramvaiele circulă deviat.

La acest moment, cele două linii de tramvai funcționează normal pe Strada Liviu Rebreanu din Sectorul 3, București. Acestea au circulat deviat între orele 07:55 – 08:30, după cum transmite Societate de Transport București:

Liniile 19 și 23 funcționează normal pe Str. Liviu Rebreanu. Blocare si deviere: 35 de minute (07:55-08:30).

Cu toate că mijloacele de transport în comun circulă acum normal, traficul rutier din zona respectivă a fost îngreunat de acest accident. Șoferii sunt sfătuiți să evite zona pe cât posibil.

Alte tramvaie blocate

Tot în această dimineață, alte trei linii de tramvai din Capitală au fost blocate. Este vorba despre liniile 14, 40 și 55. Aceasta au întâmpinat probleme în zona Calea Călărași / Strada Mântuleasa, din cauza unor deficiențe ale căii de rulare.

Liniile 14, 40 și 55 au fost blocate în zona Calea Călărași/Str. Mântuleasa, pe sensul spre Piața Sf. Vineri. Cauza: deficiențe linie, se transmite pe contul de Twitter STB SA Clienți.

Respectivul blocaj a avut loc în jurul ore 06:22 și a durat aproape jumătate de oră. Vehiculele și-au reluat circulația la ora 06:50.

Cookies