ALERTĂ | Accident între un motor și o mașină pe Calea Rahovei. Motociclist rănit, trafic îngreunat

02 iun. 2023
1974 Afișari
ALERTĂ | Accident între un motor și o mașină pe Calea Rahovei. Motociclist rănit, trafic îngreunat
ALERTĂ | Accident între un motor și o mașină pe Calea Rahovei. Motociclist rănit, trafic îngreunat | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un accident între un motor și o mașină a avut loc cu puțin timp în urmă, în zona Piața Rahova din Sectorul 5. Traficul din zona respectivă a fost îngreunat.

UPDATE ora 20:00: Accesul pe Strada Buzoieni este încă blocat. Liniile de autobuz 139 și 226 circulă deviat și la această oră.

Accident între un motor și o mașină în zona Piața Rahova

O mașină și o motocicletă au intrat în coliziune, în intersecția dintre Calea Rahovei, Strada Buzoieni și Strada Amurgului. (Sectorul 5, București)

Din primele informații ce au fost transmise pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, pe motocicletă se afla o femeie. Aceasta a fost rănită în urma impactului și prezintă o fractură deschisă la membrul superior drept. Din fericire, femeia este conștientă la acest moment.

Mai multe echipaje de poliție se află la fața locului și fac cercetări în această cauză, pentru a determina care au fost circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Traficul rutier în zonă este îngreunat. Accesul mașinilor pe Strada Buzoieni nu este permis, pe sensul de mers către Piața Rahova.

Șoferii sunt redirecționați, de către polițiștii rutieri, pe Strada Mărgeanului. Participanții la trafic sunt sfătuiți să evite zona, pe cât posibil.

Circumstanțele în care a avut loc evenimentul de trafic nu sunt încă cunoscute.

Accident între un motor și o mașină pe Calea Rahovei
Accident între un motor și o mașină pe Calea Rahovei | Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov

Liniile 139 și 226 circulă deviat

Societate de Transport București (STB) a transmis că autobuzele de pe liniile 139 și 226 circulă deviat, pe sensul de mers către Zețarilor. Iată anunțul publicat pe contul de Twitter STB SA Clienți:

Autobuzele liniilor 139 și 226 circulă deviat pe sensul spre Zețarilor, din cauza unui eveniment de circulație terți (la intrarea pe Str. Buzoieni).

Știre în curs de actualizare. 

Cookies