ALERTĂ | Accident între un autobuz STB și o mașină pe Șoseaua Olteniței din București. Ambele autovehicule sunt avariate

31 mai 2023
1250 Afișari
ALERTĂ | Accident între un autobuz STB și o mașină pe Șoseaua Olteniței din București. Ambele autovehicule sunt avariate
ALERTĂ | Accident între un autobuz STB și o mașină pe Șoseaua Olteniței din București. Ambele autovehicule sunt avariate. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

Un accident între un autobuz STB și o mașină a avut loc miercuri dimineață, pe Șoseaua Olteniței, în apropiere de Piața Sudului.

Șoferița mașinii a încercat să întoarcă chiar în fața autobuzului

Potrivit spuselor unui martor al grupului „Info Trafic București și Ilfov”, șoferița mașinii a vrut să întoarcă chiar în fața autobuzului, însă nu a reușit. Șoferul STB-ului a încercat să evite accidentul.

 A vrut să întoarcă la 3 metri în fața autobuzului. Șoferul autobuzului chiar a vrut să evite. Am fost în autobuzul cu pricina și am văzut toată întâmplarea.” a scris E. F.

De asemenea, martorii spun că șoferița nici măcar nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să întoarcă vehiculul.

Din imagini se observă că ambele mașini sunt avariate.

Autobuzul STB circula pe linia 439, pe sensul spre Piața Sudului.

STB nu a oferit momentan nicio informație cu privire la accident sau la blocarea liniei respective.

În București se întâmplă zilnic accidente rutiere

Bucureștiul este un oraș destul de aglomerat și, de aceea, este un loc periculos pentru șofat. De asemenea, aici se întâmplă cele mai multe accidente rutiere din țară, potrivit unui raport HotNews.

Număr accidente rutiere
Număr accidente rutiere. Sursa foto: HotNews

Anul trecut, pe șoselele Capitalei au avut loc 441 de accidente grave, în urma cărora 47 de persoane și-au pierdut viața și aproape 500 au fost rănite.

Utilizatorul de Reddit „DaNNiel15” a creat o hartă ce arată cele mai importante artere din București, evidențiind care sunt și cele mai periculoase. În aceste zone există cele mai multe șanse să se producă un accident rutier.

Bulevardele și arterele importante din oraș au fost clasificate în funcție de numărul de incidente ce au avut loc pe parcursul anului 2022. Există 5 categorii, iată care sunt acestea:

  • Între 15-30 de accidente,
  • Între 30-40 de accidente,
  • Între 40-50 de accidente,
  • Între 50-70 de accidente,
  • Între 70-100 de accidente.

În ultima categorie, cea în care se află zonele unde au avut loc între 70 și 100 de accidente rutiere este încadrat un singur Bulevard din Capitală, mai precis, este vorba despre Bulevardul Iuliu Maniu.

Harta-bulevarde-periculoase-Bucuresti
Harta-bulevarde-periculoase-Bucuresti. Sursa foto: reddit u/ombladon156

Potrivit imo.maglina.ro, în luna mai au avut loc 270 de accidente rutiere în București, până la momentul publicării acestei știri. Dintre acestea, 86 au fost majore, iar restul de 184 au fost minore.

Te-ar putea interesa și:

Cookies