ALERTĂ | Accident între o mașină și un motor pe Șoseaua Sisești din Capitală. Motociclistul a fost rănit și transportat la spital

01 iun. 2023
648 Afișari
ALERTĂ | Accident între o mașină și un motor pe Șoseaua Sisești din Capitală. Motociclistul a fost rănit și transportat la spital
ALERTĂ | Accident între o mașină și un motor pe Șoseaua Sisești din Capitală. Motociclistul a fost rănit și transportat la spital | Foto simbol: Freepik.com

Un accident între un motor și un autoturism a avut loc în această după-amiază pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești din București. Motociclistul a fost transportat la spital.

Un accident între o mașină și un motor a avut loc pe Șoseaua Sisești

Conform informațiilor transmise de InfoTraficRomânia.ro, accidentul a avut loc în jurul orei 18:08, pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, Sector 1, București.

O mașină și o motocicletă au intrat în coliziune. În urma impactului, conducătorul vehiculului pe două roți a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

După intervenția la fața locului, motociclistul a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

La fața locului se fac cercetări pentru a se determina care au fost circumstanțele exacte în care a avut loc impactul printre cele două vehicule. Traficul este îngreunat, iar șoferii sunt sfătuiți să evite zona, pe cât posibil.

Pe lângă forțele de ordine, la fața locului s-au prezentat, pentru a oferi ajutorul lor, doi voluntari din cardul programului Există Un Erou în Fiecare dintre Voi.

Știre în curs de actualizare. 

Sute de accidente au avut loc anul trecut în București

În 2022, un total de 441 de accidente rutiere grave au avut loc pe șoselele, bulevardele și străzile din Capitală. În urma acestora, au existat 500 de persoane rănite, iar, din nefericire, 47 și-au pierdut viața.

Utilizatorul platformei Reddit „DaNNiel15” a creat o hartă ce arată cele mai importante artere din București, evidențiind care sunt cele mai periculoase dintre acestea. Străzile au fost împărțite în 5 categorii, în funcție de numărul de accidente ce au avut loc anul trecut.

Iată care sunt acestea:

  • Între 15-30 de accidente,
  • Între 30-40 de accidente,
  • Între 40-50 de accidente,
  • Între 50-70 de accidente,
  • Între 70-100 de accidente.

Harta realizată de utilizatorul de Reddit, poate fi consultată în articolul:

Cookies