ALERTĂ | Accident în Piața Unirii. Un pieton a fost lovit de o mașină în timp ce mergea pe trotuar

15 feb. 2023
808 Afișari
ALERTĂ | Accident în Piața Unirii. Un pieton a fost lovit de o mașină în timp ce mergea pe trotuar
ALERTĂ | Accident în Piața Unirii. Un pieton a fost lovit de o mașină în timp ce mergea pe trotuar. Sursa foto: Facebook Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Claudiu Țărigrădeanu

Un accident rutier s-a petrecut miercuri, 15 februarie 2023, în Piața Unirii din București. Un pieton a fost lovit de o mașină, cu toate că acesta se afla pe trotuar la momentul respectiv.

Vehiculul ce a lovit pietonul a intrat în coliziune cu o altă mașină, iar, în urma impactului, aceasta s-a răsturnat și a ajuns pe trotuar.

Accident rutier în Piața Unirii

Conform informațiilor transmise de Antena 3 CNN, reprezentanții Poliției Rutiere din București au declarat că a avut loc un accident în Piața Unirii între două mașini. În urma impactului între cele două autovehicule, una dintre mașini s-a răsturnat și a ajuns pe trotuar, unde a lovit un pieton.

La fața locului s-au deplasat s-au mai multe echipaje ale poliției, cât și o ambulanță. Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul și testul antidrog de către agenții de la fața locului. Rezultatele celor două teste au fost negative.

Traficul din centrul Capitalei a fost restricționat pe bulevardul Unirii dinspre I.C. Brătianu către Bulevardul Libertății. De asemenea, circulația a fost restricționată și pe benzile 4,5 si 6 pe I. C. Brătianu către Piața Unirii.

În urma accidentului din această după amiază, două persoane au fost rănite. Cu toate astea, ambele au refuzat să fie transportate la spital pentru a fi examinate de medici.

Un alt accident, vineri 10 februarie, în zona Piața Unirii

Un alt accident în urma căruia un pieton a fost rănit a avut loc în data de 10 februarie 2023, în zona Piața Unirii. Conform martorilor aflați la fața locului, victima care era de sex feminin, a fost acroșată de o mașină chiar atunci când voia să traverseze strada în zona fântânilor.

Polițiștii au fost sesizați, iar aceștia s-au deplasat de urgență la fața locului.

Din cauza acestui eveniment, traficul a fost îngreunat pentru câteva minute bune pe Bulevardul Unirii, în zona fântânilor, pe sensul către Biblioteca Națională a României.

Cookies