ALERTĂ | Accident grav pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București. O persoană a fost rănită și transportată la spital

09 mai 2023
2274 Afișari
ALERTĂ | Accident grav pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București. O persoană a fost rănită și transportată la spital
ALERTĂ | Accident grav pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București. O persoană a fost rănită și transportată la spital | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un accident grav a avut loc miercuri dimineață în zona Șoseaua Ștefan cel Mare din București. Două vehicule au intrat în coliziune, iar o persoană a fost rănită.

UPDATE ora 09:15: Linia de tramvai 16 funcționează normal, anunță STB. Aceasta a fost deviată mai bine de 2 ore.

Linia 16 funcționează normal pe Str. Viitorului. Blocare: 140 de minute (06:40-08:28).

Accident grav de Șoseaua Ștefan cel Mare

Accidentul în care au fost implicate două mașini s-a produs la intersecția dintre Șoseaua Ștefan cel Mare și Strada Lizeanu, conform informațiilor transmise de un bucureștean pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

În urma impactului, o persoană a fost rănită și transportată la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Victima a fost dusă la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje de poliție rutieră. Șoferii celor două vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, transmite Antena 3 CNN.

Circulația rutieră din zonă a fost îngreunată. Bucureștenii sunt sfătuiți să evite zona pe cât posibil.

Linia de tramvai 16, deviată

Din cauza acestui accident circulația tramvaielor de pe linia 16 a fost deviată, pe ambele sensuri de mers. Anunțul a fost făcut de Societate de Transport București, prin intermediul unei postări pe contul de Twitter STB SA Clienți:

Linia 16 – blocată în zona Str. Viitorului/Ștefan cel Mare, pe sensul spre Piața Sf. Vineri. Cauza: eveniment rutier terți, produs pe linia de tramvai. Tramvaiele circulă deviat.

Cookies