ALERTĂ | Accident grav pe Poligrafiei. O mașină a fost proiectată direct pe trecerea de pietoni, la câțiva metri de impactul violent din intersecție

02 mai 2023
946 Afișari
ALERTĂ | Accident grav pe Poligrafiei. O mașină a fost proiectată direct pe trecerea de pietoni, la câțiva metri de impactul violent din intersecție
ALERTĂ | Accident grav pe Poligrafiei. O mașină a fost proiectată direct pe trecerea de pietoni, la câțiva metri de impactul violent din intersecție. Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov

Un accident grav s-a produs în urmă cu doar câteva ore. În urma acestuia, o mașină s-a răsturnat într-o intersecție de pe Bulevardul Poligrafiei, fiind proiectată pe o trecere de pietoni.

Accident grav pe Bd. Poligrafiei. O mașină a fost proiectată pe trecerea de pietoni

Un bărbat a făcut anunțul pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”. Accidentul s-a produs pe Bulevardul Poligrafiei. La fața locului s-au deplasat pompieri și o salvare pentru a acorda îngrijiri medicale.

Evitați Bd. Poligrafiei! Mașină răsturnată, pompieri, salvare și spectatori prezenți, C. M.

O persoană a transmis, în secțiunea de comentarii, că sensul spre Piața Presei este aproape blocat, iar un agent de poliție dirijează traficul.

Sensul spre Piața Presei este aproape blocat, celălat sens este liber, există și polițist care dirijează traficul.

Aceasta este o imagine de la fața locului:

Mașină răsturnată. Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov
Mașină răsturnată. Sursa foto: Facebook – Info Trafic București și Ilfov

Un accident grav s-a produs la ieșire din București, pe DN1

Un alt accident grav s-a petrecut în după-amiaza acestei zile la ieșire din București, pe DN1. Trei autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, o mașină s-a răsturnat.

Accidentul a avut loc pe DN1, la intersecția cu satul Dumbrăveni din Ilfov, iar trei autoturisme au fost implicate.

În urma impactului puternic, una dintre mașini a intrat pe contrasens, s-a lovit de un TIR și s-a răsturnat.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, a transmis Antena 3 CNN. Persoanele care se aflau în mașinile implicate în accident au fost scoase de către medicii care au fost prezenți la fața locului. Acestea au refuzat să meargă la spital, nefiind rănite grav.

Persoanele de la fața locului au explicat faptul că șoferul vinovat de producerea accidentului nu a acordat prioritate.

La fața locului s-au deplasat agenți de poliție pentru a face cercetări. Aceștia au încercat să determine care au fost cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies