ALERTĂ | Accident grav pe DN2, la ieșirea din Afumați. Centrul InfoTrafic: O mașină a intrat într-un cap de pod, traficul este oprit pe sensul București-Urziceni

06 iul. 2024
895 afișări
ALERTĂ | Accident grav pe DN2, la ieșirea din Afumați. Centrul InfoTrafic: O mașină a intrat într-un cap de pod, traficul este oprit pe sensul București-Urziceni
ALERTĂ | Accident grav pe DN2, la ieșirea din Afumați. Centrul InfoTrafic: O mașină a intrat într-un cap de pod, traficul este oprit pe sensul București-Urziceni | Sursă foto: INQUAM Photos/ George Călin

Accident grav pe DN2, la ieșirea din localitatea Afumați. O mașină a intrat într-un cap de pod, după ce șoferul a pierdut controlul vehiculului. Traficul este oprit la acest moment pe sensul de mers București-Urziceni.

Accident grav pe DN2, la ieșirea din Afumați

Accidentul a avut loc cu puțin timp în urmă, în jurul orei 15:50. Conform informațiilor oferite de Centru InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, s-a petrecut pe DN2, la ieșirea din localitatea Afumați către Șindrilița, Ilfov.

După ce a șoferul a pierdut controlul direcției, mașina a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, două persoane au fost rănite:

Pe DN 2, la ieșirea din localitatea Afumați către Șindrilița, județul Ilfov, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul direcției și a intrat într-un cap de pod. În urma impactului au rezultat 2 victime, aflate în evaluare medicală.

Traficul din zona respectivă a fost afectat. Conform informațiilor transmise de poliție, circulația rutieră este oprită la acest moment pe sensul de mers dintre București către Urziceni.

Polițiști dirijează:

Circulația se desfășoară pe celălalt fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

Conform estimărilor oferite, reluarea traficului în condiții normale ar urma să aibă loc în jurul orei 17:00. Astfel că, până la această oră, șoferii sunt sfătuiți să ocolească zona, pentru a evita pe cât posibil ambuteiajele.

Iată cum arată harta Google Maps:

Trafic îngreunat în Afumați
Trafic îngreunat în Afumați | Sursă foto: Google Maps

Un alt accident extrem de grav a avut loc astăzi, 6 iulie 2024, pe Podul Grant. În urma acestuia, un motociclist și-a pierdut viața. Circumstanțele în care a avut loc accidentul nu sunt încă cunoscute.

Cu toate astea, din primele informații se pare că ar fi fost vorba despre o autoaccidentare. Motociclistul, care circula dintre Crângași, a fost proiectat de pe vehicul. Astfel că, acesta a ajuns pe șina de tramvai.

Din acest motiv, linia 41 a fost și ea blocată pentru mai bine de 2 ceasuri, perioadă în care polițiștii au efectuat cercetările la fața locului. Călătorii au fost preluați de o linie navetă de autobuz.

Mai multe detalii referitoare la acest accident pot fi citite în articolul:

Cookies