ALERTĂ | Accident grav pe DN1, unde o mașină s-a răsturnat și-a ieșit de pe șosea, în dreptul localității Balotești. Traficul, pe o singură bandă în sensul București-Ploiești

12 apr. 2024
577 afișări
ALERTĂ | Accident grav pe DN1, unde o mașină s-a răsturnat și-a ieșit de pe șosea, în dreptul localității Balotești. Traficul, pe o singură bandă în sensul București-Ploiești
ALERTĂ | Accident grav pe DN1, unde o mașină s-a răsturnat și-a ieșit de pe șosea, în dreptul localității Balotești. Traficul, pe o singură bandă în sensul București-Ploiești. Sursă foto: INQUAM Photos/George Calin

Traficul este oprit la acest moment pe DN1, în urma unui accident în care două persoane au fost rănite. Un șofer a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat cu mașina. Polițiștii și echipajele medicale se află deja la fața locului.

Accident grav pe DN1, unde o mașină s-a răsturnat

Un accident a avut loc cu puțin timp în urmă pe DN1, în zona localității Balotești din județul Ilfov, conform informațiilor transmise de Centrul InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Se pare că un șofer a pierdut controlul mașinii și nu a mai putut menține direcția vehiculului.

Din acest motiv, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Au existat două victime în urma accidentului, iar medicii se află deja la fața locului și evaluează victimele:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1, localitatea Balotești, județul Ilfov, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma impactului au rezultat 2 victime, aflate în evaluare medicală la fața locului.

Ca urmare a acestui accident, traficul rutier a fost restricționat pe sensul de mers către Ploiești. Polițiștii ne anunță că valorile de trafic sunt deja în creștere, astfel că șoferii sunt sfătuiți să evite pe cât posibil zona.

Conform primelor informații, transmise la ora 14:05, circulația normală ar urma să fie reluată în aproximativ 45 de minute.

Trafic deviat pe Autostrada A1

Până pe 26 aprilie 2024, șoferii sunt anunțați că traficul rutier de pe autostrada A1 București-Pitești va fi deviat, pe bretelele laterale, construite în proximitatea autostrăzii.

Centrul InfoTrafic a anunțat că acestea au fost instituite pentru a permite montarea grinzilor centrale ale pasajului de pe autostrada A0.

Bretelele dispun de câte două benzi de deplasare atât pe sensul către București, cât și pe sensul către Pitești.

Cookies