ALERTĂ | Accident grav pe Centura Capitalei, trafic oprit pe sensul Glina – Pantelimon. Două persoane au fost rănite

29 oct. 2023
1430 Afișari
ALERTĂ | Accident grav pe Centura Capitalei, trafic oprit pe sensul Glina - Pantelimon. Două persoane au fost rănite
ALERTĂ | Accident grav pe Centura Capitalei, trafic oprit pe sensul Glina - Pantelimon. Două persoane au fost rănite. Sursă foto: INQUAM Photos-George Calin

Un accident grav a avut loc duminică după-amiază, 29 octombrie, pe Centura Capitalei, în zona localității Pantelimon. Centrul Infotrafic îi anunță pe ceilalți șoferi că este oprită circulația pe sensul Glina către Pantelimon. Două persoane au fost grav rănite, transmit oamenii legii.

Accident grav pe Centura Capitalei, în zona localității Pantelimon

Județul Ilfov: Trafic restricționat pe Centura Capitalei.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române anunță că, duminică, 29 octombrie, ora 13:25, pe Centura Capitalei, în zona localității Pantelimon din județul Ilfov, a avut loc un accident rutier între două autoturisme. În urma impactului, două persoane au fost grav rănite, fiind evaluate medical la fața locului.

Traficul rutier este blocat pe sensul Glina spre Pantelimon. Oamenii legii estimează că traficul rutier ar putea fi reluat în condiții normale în 30-45 de minute.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN Centura București, în zona localității Pantelimon, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier între două autoturisme, sodat cu rănirea gravă a două persoane, ce sunt evaluate medical la fața locului.

Circulația rutieră este oprită pe sensul Glina către Pantelimon, valorile de trafic fiind ridicate în ambele direcții. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute, transmite sursa citată.

Un autoturism a luat foc pe DN1 București – Ploiești

La ora 13:35, Centrul Infotrafic a anunțat că pe DN1 București-Ploiești, la km. 34, aproape de localitatea Ciolpani din județul Ilfov, a izbucnit un incendiu la nivelul unui autoturism. Din fericire, pasagerii nu au fost răniți. Ei au reușit să se autoevacueze.

Traficul rutier a fost oprit pe sensul către Capitală, astfel încăt pompierii să poată interveni pentru stingerea flăcărilor.

Cookies