ALERTĂ | Accident grav pe Centura București, în zona localității Măgurele. O persoană rănită, trafic blocat pe sensul Jilava-Bragadiru

16 mart. 2023
704 Afișari
ALERTĂ | Accident grav pe Centura București, în zona localității Măgurele. O persoană rănită, trafic blocat pe sensul Jilava-Bragadiru
ALERTĂ | Accident grav pe Centura București, în zona localității Măgurele. O persoană rănită, trafic blocat pe sensul Jilava-Bragadiru. Sursa foto: Grup Facebook Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Mihai Tudose

Un accident grav a avut loc în această seară pe Centura București, în zona localității Măgurele din Ilfov. Centrul Infotrafic anunță că traficul este blocat pe sensul Jilava-Bragadiru.

Accident grav pe Centura București, în zona localității Măgurele

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române îi informează pe șoferi joi seară, 16 martie, în jurul orei 18:55 că, pe DNCB (Centura București), la kilometrul 45, în zona localității Măgurele, județul Ilfov, s-a produs un accident grav.

Mai exact, o coliziune față-spate între două mașini și un autotren. În urma impactului, o persoană a fost rănită.

Oamenii legii transmit că este oprită circulația pe sensul Jilava – Bragadiru pentru aproximativ 30 de minute, astfel încât să se poată efectua cercetări la locul producerii accidentului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe DNCB (Centura București), la kilometrul 45, în zona localității Măgurele, județul Ilfov, s-a produs o coliziune față-spate între două autoturisme și un autotren, în urma căreia o persoană a fost rănită. Este oprită circulația pe sensul Jilava – Bragadiru pentru aproximativ 30 de minute, în vederea efectuării cercetărilor la locul producerii accidentului.

Un membru al comunității Infotrafic Romania a transmis pe pagina de Facebook a grupului Info Trafic Bucuresti si Ilfov că, la ora 19:12, Centura București era blocată în ambele sensuri.

Un altul le-a transmis șoferilor că a durat 30 de minute drumul pe distanța Jilava – Măgurele.

Cookies