ALERTĂ | Accident grav pe Bulevardul Theodor Pallady, la ieșirea din București. O mașină s-a răsturnat într-una din cele mai periculoase intersecții din oraș

02 mart. 2023
5164 afișări
ALERTĂ | Accident grav pe Bulevardul Theodor Pallady, la ieșirea din București. O mașină s-a răsturnat într-una din cele mai periculoase intersecții din oraș
ALERTĂ | Accident grav pe Bulevardul Theodor Pallady, la ieșirea din București. O mașină s-a răsturnat într-una din cele mai periculoase intersecții din oraș | Sursă foto: Facebook: Info trafic București și Ilfov

Un accident grav, în urma căruia o mașină s-a răsturnat, a avut loc în această dimineață pe Bulevardul Theodor Pallady, aproape de ieșirea din București, spre Constanța.

O mașină s-a răsturnat pe Bulevardul Theodor Pallady

O mașină a fost răsturnată în urma unui accident grav ce a avut loc în urmă cu puțin timp pe Bulevardul Theodor Pallady. Din pozele ce au fost publicate pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” se poate observa că două mașini au fost implicate în acest accident, ambele fiind avariate.

Incidentul s-a petrecut la ieșirea din București, spre Constanța, adică în zona unde Primăria Sectorului 3 execută lucrările pentru un pasaj rutier.

Martorii transmit că la fața locului se afla mai multe mașini de pompieri, poliție și echipaje SMURD.

Iată câteva imagini cu accidentul:

Accident Pallady Mașină Răsturnată
Accident Pallady Mașină Răsturnată | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Intersecția este una extrem de periculoasă

Respectiva intersecție, unde se efectuează la acest moment lucrări pentru realizarea Pasajului Rutier Theodor Pallady este una dintre cele mai periculoase din București. Graba șoferilor poate duce la accidente grave, precum cel de astăzi.

Bucureștenii spun că vizibilitatea este redusă în respectiva intersecție:

  • „E jale acolo în zona aia 😞. Fiți prudenți și nu va grăbiți.”
  • „Era doar o chestiune de timp până nu se întâmpla ceva grav acolo! Trebuie semafor dinspre și spre autostradă. Când ești în rond n-ai deloc vizibilitate.”
  • „Să stea poliția la dirijare cât timp se lucrează la pod, așa nu o sa mai fie mereu accidente acolo sau să pună un semafor provizoriu.”

Știre în curs de actualizare.

Cookies