BREAKING | Accident extrem de grav, cu biciclist, pe Bulevardul Drumul Taberei. Manevre de resuscitare, trafic îngreunat spre Răzoare

07 mai 2024
10310 afișări
BREAKING | Accident extrem de grav, cu biciclist, pe Bulevardul Drumul Taberei. Manevre de resuscitare, trafic îngreunat spre Răzoare
BREAKING | Accident extrem de grav, cu biciclist, pe Bulevardul Drumul Taberei. Manevre de resuscitare, trafic îngreunat spre Răzoare | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov / Facebook

Un accident grav în urma căruia un biciclist fost lovit de mașină a avut loc cu puțin timp în urmă pe Bulevardul Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei. Conform primelor informații, victima ar fi fost rănită grav în urma impactului.

UPDATE ora 11:00: Conform informațiilor transmise de martorii de la fața locului, din nefericire, persoana care a fost lovită de mașină a decedat. Cu toate că echipajele medicale ajunse la fața locului au încercat resuscitarea, viața persoanei respective nu a putut fi salvată.

Cercetările la fața locului sunt continuate pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul mortal.

Accident grav pe Bulevardul Drumul Taberei

Anunțul a fost făcut de un membru al comunității de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”. Accidentul s-ar fi petrecut în jurul orei 10:30, pe Bulevardul Drumul Taberei din Sectorul 6.

Din primele informații oferite de martori se pare că victima ar fi fost grav rănită. Iată mesajul publicat pe rețelele de socializare:

Drumul Taberei, lângă Petrom: Accident în care a fost implicat un biciclist. Era acoperit.

La fața locului se află mai multe echipaje de poliție. Circumstanțele în care a avut loc accidentul nu sunt cunoscute încă. Traficul rutier este afectat în zona respectivă, astfel că șoferii sunt sfătuiți să ocolească pe cât posibil zona.

Te-ar mai putea interesa și:

Cu toate că orașul este încă destul de liber, mare parte dintre oameni aflându-se încă în concediu, șoferii trebuie să circule prudent pentru a evita producerea accidentelor. Aceștia sunt sfătuiți să fie atenți la bicicliști și la ceilalți participanți la trafic, să păstreze distanța între vehicule și să circule cu viteza legală.

De asemenea, pietonii trebuie să fie și ei atenți, să circule doar pe trotuare și să traverseze numai prin locurile speciale amenajate.

Cookies