ALERTĂ | Accident grav pe Autostrada A1 București-Pitești. Un camion încărcat cu nisip s-a răsturnat, șoferul a murit

21 apr. 2023
542 Afișari
ALERTĂ | Accident grav pe Autostrada A1 București-Pitești. Un camion încărcat cu nisip s-a răsturnat, șoferul a murit
ALERTĂ | Accident grav pe Autostrada A1 București-Pitești. Un camion încărcat cu nisip s-a răsturnat, șoferul a murit. Sursa foto: Facebook/ Cristian Sindie/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un accident grav a avut loc vineri dimineață pe Autostrada A1 București-Pitești. Un camion încărcat cu nisip s-a răsturnat, blocând benzile 1 și 2 de pe ambele sensuri de mers. Din păcate, șoferul a suferit leziuni grave și a murit.

Accident grav pe Autostrada A1 București-Pitești, vineri dimineață

Vineri, 21 aprilie 2023, la ora 08:00, Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 53, în zona localității Corbii Mari, județul Dâmbovița, un autotren încărcat cu nisip s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând benzile 1 și 2 de pe ambele sensuri de mers.

Inițial, oamenii legii au transmis că o persoană a suferit leziuni grave, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare. Ulterior, ISU Dâmbovița a anunțat că șoferul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat de către echipajul SAJ, potrivit informațiilor transmise de infotraficromania.ro.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers. Se circulă dirijat pe banda de urgență.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, circulându-se dirijat pe banda de urgență. Se estimează reluarea normală a traficului în 45-60 de minute, a anunțat sursa citată.

Cookies