ALERTĂ | Accident grav la ieșirea din București. Trei vehicule au fost implicate, unul s-a răsturnat. Trafic îngreunat pe DN1

02 mai 2023
501 Afișari
ALERTĂ | Accident grav la ieșirea din București. Trei vehicule au fost implicate, unul s-a răsturnat. Trafic îngreunat pe DN1
ALERTĂ | Accident grav la ieșirea din București. Trei vehicule au fost implicate, unul s-a răsturnat. Trafic îngreunat pe DN1 | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un accident grav a avut loc în această după amiază la ieșirea din București, pe DN1. Trei mașini au intrat în coliziune, iar în urma impactului un vehicul s-a răsturnat.

Accident grav pe DN1

Accidentul a avut loc cu puțin timp în urmă, pe DN1, la intersecția cu satul Dumbrăveni din Ilfov. Trei vehicule au fost implicate în evenimentul rutier.

În urma impactului puternic, una dintre dintre mașinile implicate a intrat pe contrasens, s-a lovit de un TIR și s-a răsturnat.

Din primele informații se pare că nimeni nu a fost rănit, transmite Antena 3 CNN. Persoanele aflate în mașinile implicate în accident au fost evacuate de către medicii de s-a prezentat la fața locului, însă au refuzat să meargă la spital. Aceștia nu au aut răni grave.

Persoanele aflate la fața locului au declarat că șoferul vinovat de producerea accidentului nu a acordat prioritate.

La fața locului se află agenții de poliție care fac cercetări. Aceștia încearcă să determine care au fost exact circumstanțele în care a avut loc acest grav accident rutier.

Trafic îngreunat către Săftica, Ilfov

Traficul rutier pe direcția de mers către satul Săftica, comuna Balotești, Ilfov este îngreunat. Șoferii sunt sfătuiți să evite zona pe cât posibil.

Știre în curs de actualizare.

Cookies