ALERTĂ | Accident grav în București, luni dimineață, pe Șos. Gării Cățelu. 7 persoane au fost rănite, un șofer a fost intubat și transportat la spital

20 nov. 2023
773 Afișari
ALERTĂ | Accident grav în București, luni dimineață, pe Șos. Gării Cățelu. 7 persoane au fost rănite, un șofer a fost intubat și transportat la spital
ALERTĂ | Accident grav în București, luni dimineață, pe Șos. Gării Cățelu. 7 persoane au fost rănite, un șofer a fost intubat și transportat la spital | Sursă foto: INQUAM Photos/George Calin

Un accident grav a avut loc între două mașini, pe Șoseaua Gării Cățelu din Sectorul 3 al Capitalei, în această dimineață, în jurul orei 3. Cinci persoane au rămas încarcerate după ce mașina acestora s-a răsturnat pe carosabil. Conducătorul auto cu care s-au lovit a fost intubat și dus de urgență la spital.

Accident grav, cu șapte victime, pe Șoseaua Gării Cățelu din București

Accidentul s-a produs după ce unul dintre șoferi ar fi încercat să vireze pe o stradă lăturalnică fără să se asigure, scrie Antena3.ro.

Șapte persoane, printre care și doi minori de 16 și 17 ani, au fost victime ale accidentului. Cinci dintre acestea au rămas blocate sub fiare și au avut nevoie de echipele de descarcerare.

Aceștia au fost duși la spitalele Marie Curie și Grigore Alexandrescu din Capitală pentru a primi îngrijiri medicale.

Bogdan Pruteanu, căpitan ISUBIF, a declarat următoarele:

Am intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, două descarcerări și șapte resurse medicale. La locul intervenției au fost implicate două autoturisme și șapte persoane dintre care cinci erau încarcerate. Am acționat pentru extragerea acestora și transportul lor de urgență la spital.

După impact, șoferul uneia dintre mașini a fost intubat.

Medicii care s-au deplasat la fața locului au stabilizat toate persoanele și le-au transportat la mai multe spitale din Capitală.

Mihaela Stătescu, medic coordonator, a explicat următoarele:

Sunt șapte victime implicate într-un accident rutier cu victime încarcerate. Momentan de la fața locului toți au plecat stabili sau stabilizați de către colegii mei medici, nu știu să vă spun care va fi evoluția fiecăruia dintre ei.

Pe Șoseaua Gării Cățelu traficul a fost închis timp de mai bine de două ore.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut totul.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies