ALERTĂ | Accident grav în București, la intrarea în Pasajul Muncii. Mașina a fost proiectată la câțiva metri distanță, patru persoane au ajuns la spital

06 sept. 2023
1511 Afișari
ALERTĂ | Accident grav în București, la intrarea în Pasajul Muncii. Mașina a fost proiectată la câțiva metri distanță, patru persoane au ajuns la spital
ALERTĂ | Accident grav în București, la intrarea în Pasajul Muncii. Mașina a fost proiectată la câțiva metri distanță, patru persoane au ajuns la spital. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Eduard Popescu

Un accident grav a avut loc, noaptea trecută, la intrarea în Pasajul Muncii din București. Din cauza șoselei umede și a vitezei, un șofer a pierdut controlul volanului și s-a izbit de zidul de beton. În autoturism se aflau patru bărbați care au ajuns la spital.

Accident grav la intrarea în Pasajul Muncii din Sectorul 2

Accidentul a avut loc marți spre miercuri noapte. Carosabilul era umed din cauza aspersoarelor montate special pentru a uda gazonul.

În momentul în care a intrat în Pasajul Muncii, șoferul nu a mai putut controla mașina și a intrat direct pe spațiul verde care desparte cele două sensuri de mers.

Potrivit observatornews.ro, impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost proiectat la câțiva metri distanță și a fost aruncată direct în peretele pasajului.

Un martor a declarat pentru sursa citată că cei patru bărbați care se aflau în mașină aveau sânge peste tot, iar mașina „e pe un sfert ruptă”.

Au ieșit singuri din mașină, însă aveau răni grave

Atât șoferul, cât și ceilalți 3 pasageri au reușit să iasă singuri din mașină. Aceștia aveau răni grave, iar cadrele medicale i-au transportat de urgență la spital.

Unul dintre ei este fratele meu și celălalt, şoferul este colegul meu de muncă. Fratele meu este ok. Șoferul e și el ok, doar că are răni, dar e conștient, a declarat fratele unei victime pentru observatornews.ro.

Șoferul a fost transportat la Spitalul Floreasca, doi pasageri au fost transportați la Spitalul Sfântul Ioan, iar unul a fost transportat la Spitalul Pantelimon.

Un alt martor a declarat că, cel mai probabil, din cauza vitezei a pierdut controlul volanului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Oamenii legii continuă să facă cercetări pentru a stabili cum anume s-a petrecut accidentul.

Sursa foto: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov.

Cookies