ALERTĂ | Accident grav în București, între o mașină de poliție și un alt autoturism. La fața locului au ajuns imediat salvarea și descarcerarea

08 nov. 2022
10527 Afișari
ALERTĂ | Accident grav în București, între o mașină de poliție și un alt autoturism. La fața locului au ajuns imediat salvarea și descarcerarea
Accident grav în Bucureșt, între o mașină de poliție și un alt autoturism. La fața locului sunt salvarea și descarcerarea / Sursă foto: Facebook Info Trafic București și Ilfov

Un accident între o mașină de poliție și un alt autovehicul a avut loc în această dimineață în București. zona în care s-a întâmplat incidentul începe să se aglomereze.

UPDATE 10:15:

  • Șoferul pasagerul din mașina de poliție au fost răniți în urma incidentului. Cei doi au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale.
  • Traficul tramvaielor este restricționat pe ambele sensuri.

Accident grav în București, între o mașină de poliție și un alt autoturism

În această dimineață o mașină de poliție a făcut accident cu un alt vehicul în București. Incidentul a avut loc pe strada Barbu Văcărescu.

Din primele informații se para că la fața locului s-au prezentat atât trei ambulanțe, cât și descarcerarea. Conform șoferilor aflați în zonă, traficul începe să se aglomereze.

Accident București
Accident cu mașina de poliție în București / Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov

Nu se știe încă cine a fost vinovat pentru producerea acestui accident și nici dacă există persoane rănite în urma impactului.

Traficul tramvaielor este restricționat pe ambele sensuri

La acest moment sunt efectuate cercetări la fața locului pentru a se stabili care au fost condițiile în care a avut loc accidentul, conform Antena 3.

Pe durata cercetărilor la fața locului, traficul tramvaielor va fi restricționat pe ambele sensuri pe strada Barbu Văcărescu.

Conformat informațiilor transmise de Brigada Rutieră, mașina de poliție avea în funcțiune atât semnalele luminoase, cât și pe cele sonore cânt a intrat în coliziune cu celălalt vehicul.

La data de 08 Noiembrie, în jurul orei 08.47, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe str. Barbu Văcărescu, din sectorul 2.

Din primele informații, conducătorul unui autospeciale de poliție din cadrul Secției 6 care se afla în deplasare pe strada Barbu Văcărescu având în funcțiune mijloacele speciale de avertizare luminoase și sonore a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

Cookies