ALERTĂ | Accident grav, cu victimă, la Piața Unirii. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de mașină. Trafic îngreunat

10 apr. 2024
2783 afișări
ALERTĂ | Accident grav, cu victimă, la Piața Unirii. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de mașină. Trafic îngreunat
ALERTĂ | Accident grav, cu victimă, la Piața Unirii. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de mașină. Trafic îngreunat | Sursă foto: INQUAM Photos/George Calin

Un accident cu victimă a avut loc în această dimineața în zona Piața Unirii. O persoană a fost lovită de mașină, iar în urma impactului puternic aceasta a decedând. Traficul din zona a fost afectat de acest incident.

Accident cu victimă la Piața Unirii

Conform informațiilor transmise de membrii comunității „Info Trafic București și Ilfov”, accidentul s-a petrecut în jurul orei 06:40 la Piața Unirii. O persoană a fost lovită de o mașină, în apropiere de stația de autobuz din fața Hanului lui Manuc. Iată mesajul transmis pe rețelele sociale:

Accident cu victimă la Piață Unirii. Victima sub autoturism.

Nu sunt cunoscute cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Cu toate astea, oamenii spun că respectiva persoană se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Victima este un bărbat în vârsta de 35 de ani. Conform martorilor, ar fi vorba despre un om al străzii, care se întinsese pe partea carosabilă, pe prima bandă. Astfel că, șoferul mașinii nu a reușit să mai evite impactul.

Din nefericire, echipajele medicale ajunse la fața locului nu au putut ajuta persoană vătămată. Rănile suferite de aceasta au dus la deces.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ.

Traficul din zona respectivă a fost afectat de acest incident, circulația pe banda 1 și banda 2 este restricționată pentru continuarea cercetărilor la fața locului.

Șoferii sunt sfătuiți să ocolească pe cât posibil zona pentru a evita ambuteiajele.

Cookies