ALERTĂ | Accident grav, cu pieton lovit de TIR în Chitila. Traficul din zonă este afectat

05 iul. 2024
1830 afișări
ALERTĂ | Accident grav, cu pieton lovit de TIR în Chitila. Traficul din zonă este afectat
ALERTĂ | Accident grav, cu pieton lovit de TIR în Chitila. Traficul din zonă este afectat | Foto simbol: INQUAM Photos-George Calin

Un accident extrem de grav, în care un pieton a fost lovit de un TIR a avut loc cu puțin timp în urmă în orașul Chitila, județul Ilfov. La fața locului a intervenit, în primă fază, un voluntar pentru a acorda primul ajutor.

Accident grav, cu pieton lovit de TIR în Chitila

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13:50, conform informațiilor transmise de un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”. În accidentul petrecut în orașul Chitila, aproape de Lidl, au fost implicați un TIR și un pieton, persoana fiind lovită de vehiculul de mare tonaj.

Circumstanțele în care a avut loc accidentul nu sunt cunoscute la acest moment. Traficul din zona a fost afectat:

Accident Chitila, zona Lidl, TIR cu pieton. Nu am apucat să fac poze. Ambele benzi blocate.

În urma impactului, victima a intrat în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare au fost efectuate de un voluntar din cadrul „Există un EROU în fiecare dintre voi” și de echipajele medicale ajunse la fața locului, după cum anunță un alt martor:

Victima în stop cardio-respirator, se efectuează manevre de resuscitare de către voluntarul Șerban A.C., împreună cu echipajul medical ajuns la fața locului.

La acest moment, în zona indicată de membrii comunității, traficul este încă îngreunat, conform aplicației „Waze”, aplicație de tip GPS. Iată cum arată harta la momentul redactării acestui articol:

Accident Chitila | Sursa foto: Captură ecran Waze
Accident Chitila | Sursa foto: Captură ecran Waze

În ultimele 24 de ore, în București au avut loc un total de 11 accidente rutiere. În urma acestora, au fost rănite 11 persoane. Din fericire, rănile suferite de victime au fost ușoare, fără să existe persoane grav rănite sau decedate.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies