ALERTĂ | Accident de tren în București, produs pe ruta Gara de Nord – Aeroportul Henri Coandă. Circulația trenurilor, oprită

18 mai 2022
18347 Afișari
ALERTĂ | Accident de tren în București, produs pe ruta Gara de Nord - Aeroportul Henri Coandă. Circulația trenurilor, oprită

Compania Naţională de Căi Ferate ”CFR” SA anunţă, miercuri, că circulaţia trenurilor pe relaţia Bucureşti Nord – Aeroportul Internațional Henri Coandă şi retur este întreruptă temporar, din cauza unui accident înregistrat în zona Punctului de Oprire (PO) Carpaţi, gară care figurează pe harta CFR în București. Aici trenul 7932 a surprins şi accidentat o persoană.

 

CFR anunţă, miercuri că circulaţia trenurilor pe relaţia Bucureşti Nord – Aeroport şi retur este întreruptă temporar, din cauza unui accident.

”Menţionăm faptul că, circulaţia trenurilor spre şi dinspre Aeroport este oprită în intervalul orar necesar intervenţiilor desfăşurate la locul accidentului de către organele abilitate – Poliţie/Procuratură, reluarea traficului feroviar fiind condiţionată de finalizarea tuturor procedurilor prevăzute pentru astfel de situaţii”, a transmis, miercuri, CFR, într-un comunicat de presă.

Compania a precizat că traficul va fi reluat imediat ce reprezentanţii organelor de cercetare, de la faţa locului, permit redeschiderea liniei Bucureşti Nord – Aeroport.

Îți recomandăm și:

Cookies