ALERTĂ | Accident cumplit lângă București. Două mașini s-au lovit violent între Șindrilița și Afumați, în sensul spre Capitală. Trafic blocat

05 ian. 2023
2144 Afișari
ALERTĂ | Accident cumplit lângă București. Două mașini s-au lovit violent între Șindrilița și Afumați, în sensul spre Capitală. Trafic blocat
ALERTĂ | Accident cumplit lângă București. Două mașini s-au lovit violent între Șindrilița și Afumați, în sensul spre Capitală. Trafic blocat | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfvo

Un accident extrem de grav a avut loc în această dimineață, între Șindrilița și Afumați, pe sensul de mers către București. Polițiștii se află deja la fața locului.

UPDATE ora 10:15: În urma accidentului o persoană a decedat, transmite Info Trafic România.

Accident cumplit lângă București, între Șindrilița și Afumați

Accidentul extrem de grav avut loc în jurul orei 08:30, pe DN2 București-Urziceni, între satul Șindrilița și comuna Afumați de lângă Capitală.

Cele două autoturisme au intrat în coliziune pe sensul de mers către București, conform informațiile transmise pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov.

În urma acestui accident o persoană a fost grav rănită și nu prezintă semne vitale.

La fața locului se află polițiștii, dar și mașini de pompieri. De asemenea, sunt prezente și echipaje SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate în accident.

Trafic blocat

Traficul din zona respectivă este complet blocat, pe ambele sensuri de mers. Centru Info Trafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a transmis următoarele:

Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri și se estimează reluarea normală a circulației în 60 de minute.

Știre în curs de actualizare. 

Cookies